dinsdag 26 april 2022

Trekvermogen EV's neemt toe

AUTOWEEK
Trekvermogen EV's neemt toe
Het aantal automerken dat investeert in techniek om een EV meer trekgewicht mee te geven, neemt toe. Het is tegenwoordig meer regel dan uitzondering dat een EV ballast achter zich aan mag trekken.
Lees verder

Circuit Zandvoort behoudt racevergunning ondanks protest
Circuit Zandvoort mag zijn racevergunning houden. Het heeft de zaak gewonnen die door Mobilisation for the Environment (MOB) was aangespannen wegens de stikstofuitstoot.
Lees verder

DeLorean DMC-12 - Klokje Rond Klassiek
Ken je dat verhaal van die kerel die met z'n DeLorean langs zou komen voor Klokje Rond? Nou, die kwam dus niet. Althans: de auto niet, de eigenaar wel. Christian Rooyakkers regelde binnen no-time een 'invaller': zijn dorpsgenoot Ruud Havenith, die dankzij 'Back to the Future' verslingerd raakte aan de DMC-12. Sinds drie jaar heeft hij er zelf ook eentje.
Lees verder

Mercedes-Benz T-klasse: wachten op elektrische EQT
De nieuwe Mercedes-Benz Citan krijgt gezelschap van deze geheel nieuwe T-klasse. Met de T-klasse voegt Mercedes-Benz een personenautoversie van de nieuwe Citan aan zijn modelfamilie toe.
Lees verder

Hoge brandstofprijzen blijven mogelijk tot eind 2024
Automobilisten die met lede ogen aanzien wat een tankbeurt kost, moeten mogelijk maar wennen aan de hoge brandstofprijzen. De Wereldbank verwacht namelijk dat olie tot eind 2024 relatief duur blijft en dat accijnsverlaging op brandstof weinig effect zal hebben.
Lees verder