Doorgaan naar hoofdcontent

Tulpenrallye Nieuwsbrief 2022 #3

TULPEN RALLYE
Tulpenrallye Nieuwsbrief 2022 #3
    View this email in your browser Beste Rallyvrienden, Vandaag publiceren wij "Tulpenrallye aan tafel #6". Het is de periodieke uitzending waarin Werner Budding in gesprek gaat met een aantal gasten. Ditmaal is de Tulpenrallye te gast bij sponsor Bott bedrijfswageninrichting, een onderdeel van de Van Spijk Groep (VSA) uit Oirschot. Naast een update […] Het bericht Tulpenrallye Nieuwsbrief 2022 #3 verscheen eerst op NL Tulpenrallye.
Lees verder

Tulpenrallye Nieuwsbrief 2022 #4
  View this email in your browser Beste Rallyvrienden, We leven in verwarrende tijden. Terwijl er een bijna euforisch gevoel door het land gaat omdat nagenoeg alle corona maatregelen zijn beëindigd, is er in Oekraïne een vreselijke oorlog aan de gang. Het geeft een dubbel gevoel bij het uitbrengen van een nieuwsbrief over één van […] Het bericht Tulpenrallye Nieuwsbrief 2022 #4 verscheen eerst op NL Tulpenrallye.
Lees verder

Tulpenrallye Nieuwsbrief 2022 #5
    View this email in your browser Beste Rallyvrienden, Over minder dan 4 weken start de 68e Tulpenrallye in Frankfurt, een startplaats die slechts 400 kilometer van Utrecht ligt. De routes zijn nagereden en gecontroleerd, de lunch en HQ-locaties bezocht. Bij een Tulpenrallye in mei komen wij tijdens het narijden wel eens sneeuw tegen, […] Het bericht Tulpenrallye Nieuwsbrief 2022 #5 verscheen eerst op NL Tulpenrallye.
Lees verder