woensdag 27 april 2022

TVR Griffith is amper geleverd, krijgt al elektrische versie in 2024

AUTOFANS
TVR Griffith is amper geleverd, krijgt al elektrische versie in 2024
Taal Nederlands Hou je puffers bij de hand, Autofans, want er is nieuws van TVR. Nog niet zomaar nieuws ook, want de kleine Britse constructeur springt binnenkort op de elektrische kar. Dat zouden ze gaan doen met de Griffith — je weet wel, die sportwagen met V8 waar ze al bijna vijf jaar over spreken.
Lees verder

Officieel: Mercedes T-Klasse is Duitser met Franse roots (2022)
Taal Nederlands Mercedes-Benz heeft vandaag het doek getrokken van een nieuwe personenbus, en die gaat voortaan als T-Klasse door het leven. Die naam mag dan nagelnieuw zijn, maar het model zelf kennen we eigenlijk al langer. En dan kijken we niet alleen binnen het gamma van das Haus.
Lees verder

Officieel: Mercedes-AMG C 43 4MATIC haalt 408 pk uit… een viercilinder (2022)
Taal Nederlands Mercedes-AMG heeft zijn eigen insteek op de C-Klasse voorgesteld, en die gaat opnieuw als C 43 4MATIC door het leven. De gelijkenissen eindigen echter bij die naam, want het model gooit zijn V6-blok overboord voor een viercilinder. En neen: wachten op een sterkere C 63 AMG zal daarin het verschil niet maken…
Lees verder

Chevrolet plaagt met hybride Corvette en belooft elektrische versie
Taal Nederlands Is er iets Amerikaanser dan een Chevrolet Corvette? Dat hangt er binnenkort van af hoe je 'Amerikaans' definieert. Als je definitie namelijk de termen 'V8' of zelfs 'benzine' bevat, mag je je Americana binnen dit en een paar jaar misschien wel elders gaan zoeken.
Lees verder

Wiesmann Project Thunderball is elektrische power-roadster
Taal Nederlands De wereld der elektrische roadsters is uiteindelijk toch nog eens een inwoner rijker geworden. Deze 'Project Thunderball' komt echter niet gewoon uit de hallen van Tesla gerold, maar is het geesteskind van een veel kleinere en tot voor kort dood gewaande constructeur. Wie, dan?
Lees verder