Doorgaan naar hoofdcontent

Update Polestar 2: groter rijbereik en meer vermogen voor basisversie (2022)

AUTOFANS
Update Polestar 2: groter rijbereik en meer vermogen voor basisversie (2022)
Taal Nederlands Polestar trakteert zijn 2 op een subtiele update. Naast een paar nieuwe lakkleuren en knappe velgen vindt het merendeel van de ingrepen echter onderhuids plaats, en die kunnen tellen. Zo kan de koper van een Polestar 2 Standard Range Single Motor rekenen op meer vermogen en een grotere actieradius.
Lees verder

Over lightpainting en podcasts, met Rudolf van der Ven – RoadTrip #58
Taal Nederlands Fotograaf en podcaster Rudolf van der Ven is onze gast deze week. Hoe je van je hobby je beroep maakt, pizza's eet van de achtervleugel van een Lamborghini, bijna een bezemsteel op een Bugatti laat vallen én je eigen koffie op de markt brengt: ontdek het allemaal in deze aflevering van RoadTrip!
Lees verder

Officieel: Porsche 911 Sport Classic is krachtigste manuele 'Elfer ooit (2022)
Taal Nederlands Porsche heeft nog eens een speciale editie van zijn 911 de wereld in gestuurd. Deze Sport Classic vormt het tweede luik van de 'Heritage Design'-reeks, en moet vooral doen terugdenken aan de iconische 911'en uit de jaren '60 en '70. Daarvoor gaat hij echter wel wat verder dan enkel uiterlijk vertoon.
Lees verder

Eerste test: Opel Astra (2022)
Taal Nederlands Voor het eerst sinds de overname door Stellantis pakt de Opel Astra niet alleen met een nieuw opmerkelijk design uit, maar ook met up-to-date technologieën. Beter nog: hij krijgt eindelijk zijn eerste plug-inhybride.
Lees verder

Officieel: Toyota GR Supra krijgt handbak en Lightweight-versie (2022)
Taal Nederlands Toyota heeft zijn GR Supra getrakteerd op een tussentijdse update, en die stelt één waarde centraal: rijplezier. Ga dus maar niet op zoek naar een hertekende snuit of een groter aanraakscherm. In de plaats daarvan biedt de vernieuwde Supra voor het eerst een handgeschakelde versnellingsbak en een lichtere variant.
Lees verder