Doorgaan naar hoofdcontent

Vakbonden twijfelen of werkgevers kilometervergoeding gaan verhogen

AUTOWEEK
Vakbonden twijfelen of werkgevers kilometervergoeding gaan verhogen
Vakbonden FNV en CNV zijn sceptisch over het voornemen van werkgevers om de kilometervergoeding voor hun werknemers te verhogen zodra de overheid de maximale onbelaste vergoeding verhoogt.
Lees verder

AM General Humvee (1986) - In het Wild
Elke Hummer is een opvallende verschijning in Nederland, zeker een Hummer H1. Hier hebben we echter te maken met een Humvee, de auto waarmee het allemaal begon. Dat is natuurlijk nog specialer.
Lees verder

Mercedes EQE - Eerste rijtest
Het heeft even geduurd, maar de Duitse industrie heeft nu écht reële alternatieven voor de vele Tesla's die afgelopen decennium zijn verkocht. Mercedes doet dat met de EQE die eigenlijk nog meer dan de luxe EQS zich op het terrein van de Model S begeeft.
Lees verder

BMW X7 gefacelift: nieuw design én nieuwe motoren
BMW voert een ingrijpende facelift door op de X7. De grootste SUV van de BMW-familie krijgt een compleet nieuw front waarbij de verlichting voortaan over twee lagen is verdeeld. De kolos krijgt daarnaast een aangescherpt interieur én nieuwe motoren!
Lees verder

Elektrische BMW i7 klaar voor debuut
Bergen BMW-nieuws. De inkt van de brochure van de vernieuwde X7 is nog niet droog of BMW blikt al vooruit op de volgende nieuwkomer. Het merk laat een nieuwe afbeelding zien van de i7, de volledig elektrische versie van de tevens nog te onthullen nieuwe 7-serie.
Lees verder