Doorgaan naar hoofdcontent

Verstappen noemt Vantage een 'schildpad': de cijfers liegen er niet om

AUTOWEEK
Verstappen noemt Vantage een 'schildpad': de cijfers liegen er niet om
Max Verstappen heeft zondag een uitspraak gedaan over de Safety Car van Aston Martin die ongetwijfeld niet helemaal lekker valt bij Aston Martin. Hij vindt het een 'schildpad'. Het verschil met de andere Safety Car, de Mercedes-AMG GT Black Series, liegt er ook niet om.
Lees verder

'Brandstofprijzen zullen dalen, maar met vertraging'
De olieprijzen zijn inmiddels weer bijna gedaald naar niveaus van voor de Russische invasie in Oekraïne. Toch merken we dat 'met vertraging' aan de pomp. De prijzen zullen volgens expert Paul van Selms waarschijnlijk wel dalen, maar niet zo snel.
Lees verder

Tesla Model 3 Wagon: wat als...
In de markt voor een elektrische stationwagen? Succes ermee, op de Europese automarkt vindt je die nog niet. MG komt binnenkort met de 5 Electric en ook Opel en Peugeot durven het aan met elektrische stationwagens te komen. Dan rijst bij ons de vraag: wat als Tesla met een stationversie van de Model 3 zou komen?
Lees verder

Gerechtshof: 'Boete voor opgeladen elektrische auto bij laadpaal'
Wie zijn elektrische auto parkeert bij een openbare laadpaal, moet deze onmiddellijk weghalen als de accu vol is. Wie dat niet doet, riskeert een boete van €95.
Lees verder

Skoda Karoq - Rij-impressie
Op basis van het modulaire MQB-platform bouwt de Volkswagen Group een heel leger aan cross-overs in alle soorten en maten. Een daarvan is de Karoq, Skoda's versie van de Tiguan en Ateca. Met een facelift proberen de Tsjechen hem weer onder de aandacht te brengen.
Lees verder