Doorgaan naar hoofdcontent

Video: vlieg mee door Tesla’s nieuwe Gigafactory met drone

AUTOFANS
Video: vlieg mee door Tesla's nieuwe Gigafactory met drone
Taal Nederlands Heb je ooit al eens een autofabriek van binnenuit gezien? Dan is dit je kans, en het is ook niet de minste productielijn die je hier mag inkijken. Tesla neemt je namelijk mee op een virtuele drone-vlucht door zijn nieuwe Gigafactory in Duitsland.
Lees verder

Importdrang: vijf snelle versies die niet in Europa verkrijgbaar zijn
Taal Nederlands Europa heeft zo zijn eigen modellengamma, en de rest van de wereld het zijne. Af en toe moeten we echter met lede ogen toezien hoe een model dat wij hier ook kennen in de VS of Japan gewoon een sterkere motor of sportievere versie krijgt. Hier vind je vijf pijnlijke voorbeelden.
Lees verder

Rijtest: DS 4 E-Tense 225 (2022)
Taal Nederlands Zegt iemand 'premium', dan denkt men doorgaans aan muisgrijze Duitsers met het liefst nog een extra stekkerpoort in de flank. Frankrijk komt nu met een eigen alternatief op de proppen in de vorm van deze DS 4, en ook die kan je als plug-inhybride bestellen.
Lees verder

"Tesla voor het volk": Fiat waarschijnlijk al zuiver elektrisch vóór 2027
Taal Nederlands Fiat staat aan de vooravond van zijn grootste revolutie in meer dan een decennium, of toch als we de CEO van het merk mogen geloven. In de komende jaren wil het zich heruitvinden als het "Tesla voor het gewone volk", maar daarvoor moet de constructeur eerst grondig investeren in elektrificatie.
Lees verder

Posers opgepast: Frankrijk verbiedt stilstaan voor verlaten pitstop van Reims-Gueux
Taal Nederlands Frankrijk is misschien wel op slag een toeristische trekpleister armer. Sindskort is het namelijk verboden om met je auto stil te staan voor de oude pitstops van het verlaten circuit van Reims-Gueux. Dat was voordien één van de locaties bij uitstek voor autofotografen.
Lees verder