Doorgaan naar hoofdcontent

Volkswagen ID Buzz voorgesteld als pick-up

AUTOWEEK
Volkswagen ID Buzz voorgesteld als pick-up
De Volkswagen ID Buzz als pick-up? Vooralsnog lijkt een dergelijke versie niet op de planning te staan, maar de ontwerpafdeling in Wolfsburg speelde wel met het idee om een pick-upversie van de elektrische bus te maken. Die schets deelt Volkswagen zelf op Twitter.
Lees verder

Nieuwe Morgan-CEO komt van Lamborghini
De Morgan Motor Company heeft een nieuwe CEO. Massimo Fumarola, die tot voor kort in de Raad van Bestuur van Lamborghini zat, neemt de operationele leiding van het bedrijf over van Steve Morris. Met de nieuwe aanstelling hoopt de kleine Britse sportautofabrikant verder te kunnen groeien en wereldwijd meer bekendheid te krijgen.
Lees verder

Steeds grotere lokale verschillen in brandstofprijzen
Met de huidige brandstofprijzen gaan automobilisten uiteraard nog gerichter op zoek naar de laagste prijzen in de omgeving. De verschillen zijn bovendien ook nog eens groter dan in het verleden.
Lees verder

Jaguar XE en XF alleen nog verkrijgbaar als R-Dynamic
Jaguar schoont de prijslijsten van de XE en XF behoorlijk op. Beide modellen zijn voortaan alleen nog leverbaar als R-Dynamic. De XF krijgt er in de vorm van de R Dynamic Black een nieuwe uitvoering bij.
Lees verder

Honda Civic - Eerste kennismaking
Honda beloofde eerder vanaf eind 2022 uitsluitend nog geƫlektrificeerde (main stream) modellen naar ons land te brengen. Met de aflossing van de uitlopende Civic is die belofte ingelost, want de nieuwe Civic is er alleen als hybride. Een nadere kennismaking.
Lees verder