Doorgaan naar hoofdcontent

World Design Day: Volkswagen-baas plaagt met ID. Buzz Pick-up

AUTOFANS
World Design Day: Volkswagen-baas plaagt met ID. Buzz Pick-up
Taal Nederlands We hebben het vaak niet door, maar van een nieuw model worden voor zijn lancering vaak tientallen verschillende versies bedacht. Slechts een handjevol bereikt het productiestadium, maar Volkswagens designbaas laat ons ter ere van World Design Day eentje zien die het zover niet schopte. Of tenminste: nog niet…
Lees verder

Dacia produceert 10 miljoenste auto, en dat dankt het aan deze modellen
Taal Nederlands Dacia viert feest. Het merk ziet zijn verkoopcijfers al dik twee decennia door het dak gaan, met dank aan goede huisvader Renault. Gisteren leidde dat tot een nieuwe mijlpaal, want toen rolde hun 10.000.000ste auto van de band in de Roemeense fabriek.
Lees verder

Brabus Maybach GLS is luxueuzer dan je woonkamer… en véél krachtiger (2022)
Taal Nederlands Je had het misschien al door, maar de huistuners bij AMG zijn niet de enigen die Mercedes-modellen naar goede gewoonte een extra duwtje in de rug geven. Ook Brabus ontfermt zich maar al te graag over al het nieuws uit Stuttgart, en gaat daarin vaak nog een paar stapjes verder.
Lees verder

Je Hyundai of Suzuki komt ervandaan, maar wie is Astara?
Taal Nederlands Heb je je al eens afgevraagd hoe jouw nieuwe auto precies tot bij jou komt? Voor eigenaren van een model van de Volkswagen-groep is het antwoord inmiddels alom bekend; ga maar even op die enorme parking in Kortenberg kijken. Wie een Hyundai, Suzuki of SsangYong op de oprit heeft, gaat echter beter in Kontich op bezoek.
Lees verder

Sla je slag!: Deze auto's worden oldtimer in 2023
Taal Nederlands Volgend jaar worden er een hoop nieuwe auto's 30 jaar, waardoor ze onder het oldtimerstatuut vallen. Auto's die daardoor zonder twijfel een stuk interessanter worden en potentieel ook in waarde zullen stijgen. Waarom dus wachten tot 2023 als je nu al je slag kan slaan? Tijd voor enkele interessante voorbeelden!
Lees verder