Doorgaan naar hoofdcontent

Zo ver komt de Honda e in de praktijk

AUTOWEEK
Zo ver komt de Honda e in de praktijk
De Honda e is Honda's eerste geheel elektrische auto en ook al zie je hem nog niet vaak rijden, hij is al twee jaar onder ons. Dat betekent dat we een prima beeld hebben wat het verbruik is onder diverse omstandigheden. We pakken er meerdere AutoWeek-tests bij van de e Advance met de 154 pk sterke elektromotor.
Lees verder

Ford V8 (1938) - Klokje Rond Klassiek
Van kinds af aan is David de Vries totaal gefascineerd door de vooroorlogse modellen van Ford. Dat werd alleen maar sterker nadat hij als kleine jongen een bezoek aan het Ford-museum in Hillegom bracht en daar, zonder het te weten, oog in oog stond met de auto die hij nu bezit. Een bijzonder verhaal bij een voor die tijd in de Verenigde Staten heel normale auto.
Lees verder

Mitsubishi Galant GTI (1989) - Liefhebber Gezocht
In de rubriek 'Liefhebber Gezocht' komen doorgaans twee verschillende soorten auto's voorbij: exemplaren die in perfecte staat zijn, of die juist wat liefde nodig hebben. Deze Mitsubishi Galant GTI valt in de laatste categorie, al oogt de basis zeker niet slecht voor dit voormalige topmodel uit het Galant-aanbod van die tijd.
Lees verder

Kia Niro (EV) - Eerste Kennismaking
De populaire Kia Niro was toe aan een opfrisbeurt. Dan hebben we het niet over een facelift, maar over een heel nieuw model. Zal deze Niro net zo populair worden als het uitgaande model?
Lees verder

Elektrische Cupra Born nu ook met sterkere elektromotor
Het leveringsgamma van de Cupra Born was tot op heden vrij beperkt, maar met de toevoeging van een nieuwe motorversie komt daar al enige verandering in. Vanaf nu is de elektrische Cupra Born er namelijk ook met een sterkere elektromotor, zo kan AutoWeek melden.
Lees verder