woensdag 6 april 2022

Zonne-auto van Sono Motors heeft geboortegrond

AUTOWEEK
Zonne-auto van Sono Motors heeft geboortegrond
Het lang financieel geplaagde Sono Motors lijkt een zonnige toekomst tegemoet te gaan. In letterlijke zin. De start-up heeft in Valmet Automotive namelijk een partner gevonden die zijn zonne-auto gaat produceren.
Lees verder

Vanaf 2027 jaarlijks miljoenen EV's van Honda en GM
Honda en General Motors zijn voornemens om vanaf 2027 jaarlijks wereldwijd miljoenen elektrische auto's te produceren. Daarmee wordt de bestaande samenwerking tussen de twee bedrijven naar een nieuw plan getild.
Lees verder

Volkswagen Passat 1.9 TDI – 1997 – 1.001.292 km - Klokje Rond
Op oudejaarsdag miljonair worden. Wie wil dat nou niet? Eilko Nijboer gaat er op 31 december speciaal op uit om zijn Volkswagen Passat, die hij al 21 jaar bezit, over de magische grens te sturen. Een aantal dagen later meldt hij zich aan voor Klokje Rond. Die luidt het einde van de turbodiesel in.
Lees verder

Elektrische Lexus RZ 450e toont dashboard
Na het exterieur laat de elektrische Lexus RZ 450e ook zijn interieur zien. Het luxe-broertje van de Toyota Bz4x deelt ook zijn bijzondere stuurwiel met die auto.
Lees verder

Mercedes-AMG SL 43: vier cilinders minder en achterwielaandrijving
De splinternieuwe Mercedes-AMG SL is er al in twee smaken. De kakelverse cabriolet krijgt er nu een nieuwe instapversie bij: de 43 AMG. Verwacht echter niet dat de Mercedes-AMG SL 43 een trage jongen is!
Lees verder