woensdag 25 mei 2022

50 jaar BMW M volgens de redactie: het favoriete ///Model van Wim

AUTOFANS
50 jaar BMW M volgens de redactie: het favoriete ///Model van Wim
Taal Nederlands Feest en taart, want BMW's motorsportafdeling bestaat vandaag 50 jaar. De ideale gelegenheid dus om terug te blikken op een halve eeuw geschiedenis en onze redactie hun favoriete BMW M te laten nomineren. Vandaag bijt redacteur Wim Bervoets de spits af met een liefdesbrief aan de E36 M3.
Lees verder

Officieel: Volkswagen Golf R '20 Years' is 333 pk sterk feestvarken (2022)
Taal Nederlands De M-afdeling van BMW is niet de enige die vandaag iets te vieren heeft. Ook die andere letter krijgt zijn momentje in de spotlights: de R. Die overtreffende trap van de Volkswagen Golf bestaat vandaag namelijk 20 jaar, en viert dat met de krachtigste productie-Golf ooit.
Lees verder

Rijtest: Renault Mégane E-Tech EV60 220hp Optimum Charge [VIDEO]
Taal Nederlands Met de Zoe lanceerde Renault één van de eerste moderne elektrisch auto's op onze markt. Sindsdien bleef het echter opvallend stil bij La Régie - een Twizy links en een Kangoo EV daargelaten. Met de Mégane E-TECH Electric wil het Franse merk zich echter helemaal terug op de radar zetten van de EV-koper. Missie geslaagd?
Lees verder

5000 MINI-fans op de MINI Fandag te Zolder
Taal Nederlands Veel liefde afgelopen zondag op circuit Zolder. De MINI-fans hebben duidelijk twee jaar op hun honger moeten zitten en trokken massaal met hun MINI richting het zonnige Limburg.
Lees verder

Bentley's nieuwe 'Azure'-gamma is ultieme remedie tegen stress
Taal Nederlands Bentley heeft een nieuw uitrustingsniveau aan zijn gamma toegevoegd, en dat wordt de complete tegenpool van alle 'Speed' die door de jaren heen in hun gamma is geslopen. Dit zijn namelijk de 'Azure'-versies, en die houden je alert door je net niét te prikkelen.
Lees verder