vrijdag 27 mei 2022

50 jaar BMW M volgens de redactie: het favoriete ///Model van Yves Wouters

AUTOFANS
50 jaar BMW M volgens de redactie: het favoriete ///Model van Yves Wouters
Taal Nederlands Feest en taart, want BMW's motorsportafdeling bestaat deze week 50 jaar. De ideale gelegenheid dus om terug te blikken op een halve eeuw geschiedenis en onze redactie hun favoriete BMW M te laten nomineren. Vandaag heeft redacteur Yves Wouters het over de E61 BMW M5 Touring.
Lees verder

Lego Technic Ferrari Daytona SP3 (#42143) is Italiaan in blokjesvorm
Taal Nederlands De Denen van Lego flikken het weer: ze hebben de Ferrari Daytona SP3 getransformeerd tot een bouwdoos van 3.778 blokjes. Met echt werkende onderdelen, en voor de snelle beslissers met een exclusief coffee table book.
Lees verder

Officieel: Maserati MC20 Cielo is zonneklopper (2022)
Taal Nederlands Maserati haalt het doek - en het dak - van haar MC20 sportwagen. Die gaat als cabrio door het leven als MC20 Cielo en laat je met open top genieten van de 630 pk sterke "Nettuno-V6" achterin.
Lees verder

Jong geleerd: Deze gelimiteerde kinderbuggy is gebaseerd op Mercedes-AMG GT 4-door
Taal Nederlands Mercedes introduceert een tot 299 stuks gelimiteerde kinderwagen die je jongste spruit het gevoel moet geven plaats te nemen in een Mercedes-AMG GT 4-Door. Want alleen maar het beste is goed genoeg, toch?
Lees verder

Suzuki Vision Gran Turismo: De lekkerste Suzuki... is digitaal (2022)
Taal Nederlands Suzuki onthult voor racegame Gran Turismo 7 haar Vision Gran Turismo. Die druipt de styling van een Swift Sport over een roadster en installeert een 432 pk sterke Hayabusa-motor met elektrohulp in het midden.
Lees verder