Doorgaan naar hoofdcontent

820 pk sterk: Brabus waagt zich aan Porsche 911 Turbo S

AUTOFANS
820 pk sterk: Brabus waagt zich aan Porsche 911 Turbo S
Taal Nederlands Is Brabus in je autobrein zowat synoniem met de modellen van Mercedes? Dan was je niet alleen, want wij verslikten ons ook in onze Spetzi wanneer we deze Brabus-zonder-Benz zagen verschijnen. De Duitse tuner is echter nog steeds een onafhankelijk bedrijf, en zet dat graag even in de verf met deze 820 pk sterke Porsche.
Lees verder

Duel: Skoda Enyaq 80X vs Mg Marvel R Performance [Video]
Taal Nederlands Publiekslieveling Skoda Enyaq neemt het in onze laatste achtkamp op tegen de minder bekende Mg Marvel R. Tsjechiƫ versus China, 80X versus performance en twee elektromotoren versus 3 (!) elektromotoren. Weet de Chinees een vuist te maken tegen de Tsjech? Tijd om het uit te zoeken in onze nieuwste video!
Lees verder

Officieel: BMW M4 CSL is tot 1.000 stuks gelimiteerd trackdayspeeltje (2022)
Taal Nederlands Als de M-afdeling bij BMW carte blanche krijgt om de ultieme M4 te creƫren, hoe zou die er dan uit zien? Wel, we hoeven het ons tegenwoordig niet meer af te vragen. Want om 50 jaar M te vieren lanceert BMW M GmbH de M4 CSL, een hardcore trackdayspeeltje met goedkeuring voor de openbare weg.
Lees verder

Vision AMG toont elektrische toekomstvisie voor Mercedes-AMG
Taal Nederlands Mercedes heeft het doek getrokken van een nieuwe conceptcar, al is het vooral huistuner AMG die er de eer voor mag opstrijken. Deze Vision AMG is namelijk niet gewoon een doorontwikkeling van een Mercedes, maar een volledig eigen AMG-creatie. En die staat op een gloednieuw, elektrisch platform.
Lees verder

Vaarwel, A-Klasse? Mercedes-Benz bevestigt focus op hogere segmenten
Taal Nederlands Mercedes is met zijn nieuwe toekomstplannen naar buiten gekomen, en daar wordt Jan Modaal op zijn zachtst gezegd niet vrolijk van. Zo wil het concern meer geld halen uit een zo groot mogelijk aanbod aan premiumwagens, en moeten de goedkopere modelletjes daarvoor het onderspit delven.
Lees verder