donderdag 5 mei 2022

Abarth 695 Tributo 131 Rally is eerbetoon aan Abarth 131

AUTOWEEK
Abarth 695 Tributo 131 Rally is eerbetoon aan Abarth 131
Abarth vindt het weer tijd voor een gelimiteerde editie van de 695. Ditmaal gaat het om een eerbetoon de Abarth 131 Rally: de '695 Tributo 131 Rally'. De speciale 695 onderscheidt zich onder meer door verticaal gestapelde uitlaten en een unieke kleurstelling.
Lees verder

Tesla-fabriek Duitsland weer onder vuur na verflekkage
De Tesla-fabriek in het Duitse Grünheide is eindelijk operationeel, maar opnieuw komt er protest vanuit milieuactivisten. Na een lekkage in de spuithal wil de 'Grüne Liga' dat de vergunning ingetrokken wordt.
Lees verder

BMW M4 CSL gedeeltelijk te zien
BMW stoomt een heftige versie klaar van de M4. Het merk laat nu in een post op Facebook officieel weten dat de aanduiding CSL terugkeert voor de afgetrainde M4. Ook deelt BMW twee schimmige teaserafbeeldingen van de auto, waarop de verlichting goed te zien is. Die is met name aan de achterkant behoorlijk anders dan de reguliere M4.
Lees verder

Nissan Laurel (1986) - In het Wild
Het merk Nissan associeer je in Nederland niet met grote sedans. In de jaren '80 stond er wel eentje bij ons op de prijslijst: de Laurel. Dankzij AutoWeek-lezer HarmenA staat dat model nu voor het eerst in de spotlights in deze rubriek!
Lees verder

Ferrari's SUV Purosangue krijgt ook V12
Ferrari zegt dat het binnenkort een nieuw model presenteert, een auto die een nieuwe V12 onder de kap krijgt. Het model wordt omschreven als een 'thoroughbred'. Laat dat nou net hetzelfde betekenen als 'Purosangue'!
Lees verder