donderdag 5 mei 2022

Alfa Romeo Tonale - Eerste rijtest

AUTOWEEK
Alfa Romeo Tonale - Eerste rijtest
Met de Tonale introduceert Alfa Romeo het eerste volledig nieuwe model in jaren. Het merk speelt 'op safe' en komt niet met de sportieveling waar de liefhebbers wellicht op hadden gehoopt, maar met een compacte SUV. Wordt dit de verkoopknaller die Alfa zo nodig heeft?
Lees verder

BMW-topman: 'Geen loze beloften doen over actieradius'
De actieradius van een elektrische auto is één van de belangrijkste eigenschappen waarop men een eventuele aankoop baseert. Dan is het wel zo fijn als de auto in de praktijk niet ineens veel minder ver komt. Frank Weber, technisch topman bij BMW, kraakt hierover een kritische noot.
Lees verder

Honda ZR-V: nieuw maar bekend
Honda heeft een stel nieuwe afbeeldingen de wereld in geschoten waarop het merk een nieuwe SUV laat zien. De nieuwe hoogpotige heeft zelfs al een naam: ZR-V. De ZR-V is helemaal nieuw, maar toch bekend. Hoe zit dat?
Lees verder

Stellantis boekt meer omzet ondanks verkoopdaling
Stellantis schrijft zwarte omzetcijfers over het eerste kwartaal, ondanks een toch vrij forse verkoopdaling. Het moederbedrijf van merken als Peugeot, Opel en Fiat verwacht over heel het jaar meer winst te boeken dan vorig jaar.
Lees verder

Kia Soul neemt afscheid van dubbellaagse verlichting
Kia voert een relatief uitgebreide facelift door op een zijn meest jolige modellen: de Soul. De vrolijk vormgegeven eigenzinnige Kia krijgt een volledig nieuw front aangemeten met daarin een opmerkelijke en tevens grote noviteit.
Lees verder