Doorgaan naar hoofdcontent

Audi 80 - 1986 - vs. Lancia Dedra - 1997 - Youngtimer dubbeltest

AUTOWEEK
Audi 80 - 1986 - vs. Lancia Dedra - 1997 - Youngtimer dubbeltest

Het is 1986. Een jaar waarin geld niet meer stinkt en de 'yuppie' in opkomst is. Juist voor die young urban professional, gekleed in zijn metallic grijze power suit, komt de derde generatie Audi 80 als geroepen. Ook Lancia wil maar wat graag een graantje meepikken in die groeimarkt en introduceert in 1989 de Lancia Dedra.

Lees verder

Formule 1 gaat Russische Grand Prix niet vervangen

De Formule 1 zet dit seizoen geen vervanger voor de Russische Grand Prix op de kalender. Dat maakt organisator Formula One Management bekend. Het is nog niet duidelijk wat de plannen zijn voor het volgende seizoen.

Lees verder

Porsche 911 Turbo S: 0-100 km/h in 2,5 seconden

De Porsche 911 Turbo S schopt het tot 650 pk en is daarmee in rechte lijn met afstand de snelste 911 van het moment. Stel je eens voor wat een 911 Turbo S met ruim 800 pk voor elkaar weet te krijgen...

Lees verder

BMW M4 CSL gelekt

De BMW M4 CSL staat te trappelen om zijn debuut te maken. Morgen trekt BMW officieel het doek van de heftige M4, maar dankzij een lid van het BMW-forum Bimmerpost is de M4 CSL nu al in vol ornaat te bewonderen.

Lees verder

Mercedes-Benz richt pijlen op hogere segmenten

Mercedes-Benz heeft een belangrijk doel in het vizier: nog winstgevender worden. Daarom richt de fabrikant zich in zijn langetermijnstrategie vooral op de modellen uit het hogere segment met bijbehorende hoge marges. De komende jaren gaat daar driekwart van het ontwikkelingsbudget naartoe.

Lees verder