Doorgaan naar hoofdcontent

Autotest: Mercedes-Benz EQE

AUTOZINE
Autotest: Mercedes-Benz EQE
Een noodzakelijke verandering wordt vaak in drie stappen geaccepteerd. Eerst wordt het probleem ontkend, dan wordt het belangrijk gemaakt en tenslotte geaccepteerd als de nieuwe norm. Ontkennen dat we elektrisch moeten gaan rijden kan al lang niet meer. Verstokte fans van de verbrandingsmotor doen er echter alles aan om elektrische auto's belachelijk te maken. Maar wat als die elektrische auto belachelijk goed is? Zoals de Mercedes-Benz EQE?
Lees verder

Skoda start productie MEB accupakketten
Skoda is in Mlad? Boleslav gestart met de productie van accupakketten voor elektrische autos op basis van het modulaire elektrische platform (MEB) van de Volkswagen Groep. Daarmee is deze hoofdfabriek van Skoda de enige Europese productiefaciliteit voor MEB accupakketten buiten Duitsland. Op de nieuw gebouwde productielijn assembleren zon 250 medewerkers binnenkort meer dan 250.000 accusystemen per jaar. Naast Skoda worden deze pakketten ook ge?nstalleerd in elektrische modellen van Volkswagen, Audi en CUPRA.
Lees verder

Audi introduceert Competition Plus-versi
Audi breidt het Sport-gamma in Nederland uit met nieuwe, extra sportieve Competition Plus-versies voor de RS 4 Avant en RS 5 Coup? en Sportback. De Competition Plus-uitvoeringen krijgen tal van exclusieve voorzieningen die het design van deze RS-modellen aanscherpen en de rijbeleving naar een hoger niveau moeten tillen. Het RS sportonderstel pro met coilover-ophanging belooft maximale rijdynamiek r, zonder de praktische bruikbaarheid voor alledag negatief te be?nvloeden.
Lees verder

BMW 3-Serie aangepast voor 2022
De BMW 3-Serie sedan en Touring zijn aangepast voor modeljaar 2022. Ze krijgen een scherper design en duidelijke verbeteringen op het vlak van digitalisering, bediening en uitrusting. Het BMW Operating System 8 en het Curved Display doen hun intrede in het interieur. Alle uitvoeringen van de vernieuwde 3-Serie hebben standaard een 8-traps Steptronic transmissie met schakelpaddles aan het stuurwiel en een nieuw ontworpen transmissiehendel.
Lees verder

Ford opent orderboek voor Ranger Raptor
Ford heeft de orderboeken geopend voor de nieuwste generatie Ford Ranger Raptor. Klanten kunnen hun 4x4 pick-up vanaf nu samenstellen en bestellen. De prijzen van de nieuwe Ford Ranger Raptor, die eerder dit jaar werd onthuld, beginnen bij 54.700 exclusief belastingen. De eerste leveringen vinden plaats vanaf Q1 2023.
Lees verder