dinsdag 3 mei 2022

BMW 1-serie: vaarwel iDrive-knop

AUTOWEEK
BMW 1-serie: vaarwel iDrive-knop
De huidige BMW 1-serie is nog geen drie jaar oud, maar toch is BMW al lang en breed aan het testen met een gefacelifte versie. Die vernieuwde BMW 1-serie gaat zowel vanbinnen als vanbuiten relatief ingrijpend onder het mes en laat op een nieuwe set spionagefoto's vooral meer van zijn nieuwe interieur zien.
Lees verder

Stellantis neemt autodeelplatform Share Now over van BMW en Mercedes
Stellantis neemt de autodeelplatform Share Now over van BMW en Mercedes-Benz. Met het platform komen er miljoenen gebruikers mee. Stellantis heeft onder de naam Free2Move reeds een eigen autodeeldienst, maar versterkt met deze deal zijn marktpositie.
Lees verder

Hoger trekgewicht voor Ford Mustang Mach-e
Goed nieuws voor wie een Ford Mustang Mach-e Extended Range voor de deur heeft staan. Na een gratis softwareupdate mag de elektrische SUV met dat grootste accupakket meer kilo's trekken.
Lees verder

Morgan Super 3: €23.000 per wiel
Morgan heeft de Nederlandse prijs vrijgegeven van misschien wel zijn meest eigenzinnige model. We hebben het natuurlijk over de driewielige Super 3, een splinternieuw pretmachientje dat fors goedkoper is dan zijn voorganger.
Lees verder

Dit lees je in AutoWeek 18
AutoWeek 18 ligt vanaf woensdag in de winkel of hangt deze week bij je in de brievenbus. Ben je vooral gek op tests, dan kom je wel aan je trekken. We hebben maar liefst zes tests, met de meest uiteenlopende auto's.
Lees verder