woensdag 4 mei 2022

BMW 315 (1983) - Liefhebber Gezocht

AUTOWEEK
BMW 315 (1983) - Liefhebber Gezocht
Een BMW 3-serie hebben we al wel eens eerder aan je voorgelegd in 'Liefhebber Gezocht'. Dat was echter niet zo'n oudje als deze. Hier hebben we een heuse 315. Ja, die had je ooit ook nog. Eén van de allerlaatste 3-series van de eerste generatie.
Lees verder

Nissan Qashqai - Afscheid duurtest
De Nissan Qashqai is een half jaar bij ons geweest. We reden de 158 pk sterke 1.3 viercilinder turbomotor, gekoppeld aan een CVT-automaat. Twee weken geleden zetten we er een handgeschakelde versie naast, we sleepten eens een aanhangwagen met daarop een Steyr Puch naar de Oostenrijkse grens en we stuurden hem naar de Franse sneeuw.
Lees verder

Rezvani komt met nieuw beest
De kleine Amerikaanse fabrikant Rezvani belooft de komst van een nieuwe generatie van de Beast. Rezvani is niet vies van een knotsgekke creatie op zijn tijd en dus belooft ook de nieuwe Beast weer een heftig apparaat te worden.
Lees verder

Nieuwe DeLorean: elektrisch klaar voor de toekomst
DeLorean Motor Company is terug. Althans, het is bijna terug. Later dit jaar maken we kennis met de eerste auto van de fabrikant van de om diverse redenen beroemd geworden DMC-12. Die eerstgeborene is op nieuw teaserbeeld weer te zien.
Lees verder

Aston Martin-topman Tobias Moers pakt z'n biezen
Tobias Moers is niet langer de CEO van Aston Martin. Moers vindt direct opvolging in Amedeo Felisa. Felisa is niet de minste, tussen 2008 en 2016 stond de Italiaan namelijk aan het roer bij Ferrari.
Lees verder