Doorgaan naar hoofdcontent

BMW 320i (2016)

AUTOWEEK
BMW 320i (2016)
Voor het eerst geen lease meer..... Bij het wisselen van baan wilde mijn buitenlandse (UK) werkgever, geen lease cotntracten in het buitenland. Ervoor gekozen om zelf een auto te gaan rijden. Kon deze BMW 320i voor mooi bedrag kopen (ex-lease) en nog geen moment spijt. heb er nu bijna 4000km meegereden en het is een heerlijke wagen. Ik heb een tijd Mercedes C gereden en dat was een fantastische luxe wagen, deze BMW 3 is veel directer, meer plezie rin rijden zelf. Mag daarnaast niet klage...
Lees verder

Prijsverschil benzine en diesel tegen verwachtingen in toegenomen

De prijzen van benzine en diesel kropen vorige maand nog naar elkaar toe, maar wie de afgelopen dagen langs een tankstation reed zal het niet zijn ontgaan: benzine is in verhouding tot diesel weer een stuk duurder geworden. Toch moeten dieselrijders op de middellange termijn niet al te veel hoop koesteren dat de prijs laag blijft.

Lees verder

Mercedes-Maybach Haute Voiture: nóg meer luxe

Mercedes-Maybach komt begin volgend jaar met een nieuwe gelimiteerde editie van de S-klasse. Deze 'Concept Mercedes-Maybach Haute Voiture' biedt een aardig concrete vooruitblik daarop. De auto is aan alle kanten doorspekt met invloeden uit de modewereld.

Lees verder

Yohee, yohooo! - Vooruitblik GP Spanje

Het Formule 1-bewustzijn van de 'nieuwe' Nederlandse F1-fans begint waarschijnlijk op 15 mei 2016. Dat was de dag dat Max Verstappen in Barcelona, begeleid door emotioneel tv-commentaar van Olav Mol, zijn eerste Grand Prix-overwinning pakte. Kan Max dat kunstje komend weekeinde herhalen?

Lees verder

Alfa Romeo 159 Sportwagon 2.0 JTDm 136 TI (2011)
Zolang als ik mij kan herinneren heb ik een bovengemiddelde interesse in auto's, en Alfa Romeo draag ik al lang een warm hart toe. In het bijzonder de Brera en 159. Wellicht zijn deze GM producten geen volbloed Alfa's, qua looks zijn ze dit zeker wel. En toen ik als puber een poster zag van de Alfa Romeo Brera in het Natuurkunde lokaal op de middelbare school was ik verkocht. Het front met die koplampen, geniaal! De auto zakte in de loop van de jaren naar de achtergrond, ik had toch nog geen ri...
Lees verder