zondag 29 mei 2022

BMW heeft alles aan de Neue Klasse te danken

AUTOWEEK
BMW heeft alles aan de Neue Klasse te danken
Zestig jaar geleden kwam de 'Neue Klasse' op de markt, waaraan BMW alles heeft te danken: het model voorkwam dat de fabrikant failliet ging en vormde de basis voor het sportieve imago waarvan het merk tot de dag van vandaag profiteert.
Lees verder

Waarom 1982 een fantastisch autojaar was
Waarom herinneren we ons het autojaar 1982 nog zo goed? Het komt ongetwijfeld door de vele nieuwe modellen die voor reuring zorgen op autobeurzen en ook voor spraakmakende introducties.
Lees verder

Ford Fiesta - Koopwijzer: dit moet je weten over zesde generatie
Weinig typenamen lopen langer mee dan die van de Fiesta, sinds 1976 wereldwijd een belangrijke pijler onder het merk Ford. Inmiddels rijdt de zevende generatie rond, maar voor de Koopwijzer selecteren we er een uit generatie zes.
Lees verder

Kwalificatie Grand Prix Monaco: Leclerc oppermachtig
De kwalificatie voor de Grand Prix van Monaco pakt bijzonder goed uit voor Ferrari. Charles Leclerc was de snelste man en zijn teamgenoot Carlos Sainz kon goed aanhaken. Voor Red Bull pakte de zaterdag minder gunstig uit.
Lees verder

Opel Senator en Honda S600 – In het Wild
'Onze' fotograaf Willem Verstraten hoeft volgens zijn vrienden nooit op zoek naar bijzondere auto's, want die auto's zoeken hem. Dat blijkt vandaag maar weer.
Lees verder