Doorgaan naar hoofdcontent

BMW M4 CSL: sterker, lichter, sneller

AUTOWEEK
BMW M4 CSL: sterker, lichter, sneller

BMW's M-divisie bestaat vijftig jaar en dat moet gevierd worden. BMW haalt de bekende aanduiding 'CSL' terug en plakt hem achterop een allesovertreffende versie van de BMW M4. Dit is de M4 CSL.

Lees verder

Rolls-Royce Ghost: 700 pk en sinister

Niet tevreden met het vermogen dat de V12 in de overtreffende trap van de Rolls-Royce Ghost levert? Niet getreurd, de Duitse tuner Brabus heeft een oplossing waarmee het bedrijf bewijst dat ook modellen aan de absolute top van autoland niet veilig zijn voor zijn aanpasdrang.

Lees verder

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV Prestige (2022)
Ik was op zoek naar een betaalbare en betrouwbare PHEV waar ik grotendeels mijn woon werkverkeer (+/- 50 Km) elektrisch mee kon rijden en mijn caravan (1500 Kg incl. belading) mee kon trekken. Verder vond ik een hogere instap belangrijk en een ruimere garantietermijn. Al deze ingrediënten vond ik in de Mitsubishi Eclipse Cross PHEV Prestige. Geïnspireerd door Irwin Versteegh (InstaAutoVlog) die deze auto getest heeft (zie YouTube), heb ik mijn huidige Citroen DS5 na een testrit ingeruild bij de...
Lees verder

Autoverzekering elektrische auto gemiddeld duurder dan van benzineauto

Wie een elektrische auto aanschaft om op de gebruikskosten te kunnen besparen moet goed opletten. Voor de verzekering van een elektrische auto ben je op maandbasis gemiddeld namelijk wel duurder uit dan met een benzineauto, zo maakt een onderzoek van Geld.nl inzichtelijk.

Lees verder

Aantal auto-inbraken dit jaar fors gestegen

Het aantal auto-inbraken ligt in de eerste vier maanden van 2022 een stuk hoger dan in dezelfde periode een jaar eerder. Dat laten politiecijfers zien. Volgens het Landelijk Informatiecentrum Voertuigcriminaliteit (LIV) is het wegvallen van de coronamaatregelen één van de redenen dat criminelen veel meer in auto's hebben ingebroken.

Lees verder