donderdag 5 mei 2022

Brabus Crawler is knotsgek speelgoed met 900 pk

AUTOWEEK
Brabus Crawler is knotsgek speelgoed met 900 pk
Brabus ken je voornamelijk van de heftig getunede Mercedes-AMG's, maar het bedrijf komt nu met iets heel anders op de proppen. Maak kennis met de Brabus 900 Crawler, een buizenframe met een 900 pk sterke biturbo V8!
Lees verder

Ferrari SP48 Unica: nieuw en uniek
Ferrari heeft een splinternieuw model gepresenteerd dat zijn naam eer aandoet. Maak kennis met de SP48 Unica, een auto waar er inderdaad maar ééntje van komt. Daarmee bewijzen de Italianen maar weer dat als je genoeg geld neertelt, je feitelijk alles kunt kopen.
Lees verder

Bentley heeft recordkwartaal achter de rug
Het gaat veel fabrikanten van exclusieve auto's behoorlijk voor de wind, terwijl de auto-industrie in het algemeen gebukt onder onderdelentekorten. Bentley heeft namelijk ook een financieel gezien super eerste kwartaal achter de rug.
Lees verder

Volvo V70 T5 - Op de Rollenbank
Volvo-piloten mogen altijd graag beweren dat hun auto bij hoge kilometerstanden 'net ingereden is'. Onze ervaring met Volvo's in deze rubriek is echter heel wisselend. Ze blijven niet allemaal tot op hoge leeftijd gezond, al helpt goed onderhoud een heleboel. Deze Volvo V70 T5 rondde onlangs de kaap van het half miljoen en mag zich nu op de rollenbank bewijzen.
Lees verder

Willys-Overland Jeep (1952) - Liefhebber Gezocht
Het is Bevrijdingsdag en welke auto past daar nou beter bij dan de Willys 'Jeep'? 77 jaar geleden was dit natuurlijk dé auto die je als Nederlander wilde zien voorbijkomen. Dit exemplaar was er toen niet bij, maar doet in ieder geval sterk denken aan het echte werk!
Lees verder