zaterdag 7 mei 2022

Citroën C5 X vs. Skoda Superb - Dubbeltest

AUTOWEEK
Citroën C5 X vs. Skoda Superb - Dubbeltest
Wie tegenwoordig nog wil scoren met een grote middenklasser, moet creatief zijn. Dat heeft Citroën met de C5 X goed begrepen, maar het nuchtere Skoda weet hier met de enorme Superb nog steeds goed te scoren.
Lees verder

Achteruitkijkspiegel - 'Of is het straks Achteruitkijkcamera?'
Frank en Michiel houden de week tegen het licht in de Mercedes-Benz B 200. Waarom zou je spiegels vervangen door camera's? Stoelendans bij Aston Martin, de zin en onzin van een Morgan driewieler en wat piept daar in de Oude Doosch?
Lees verder

Fiat Tipo - Back to Basics
Tien. Dat is het aantal Tipo's dat Fiat dit jaar tot het moment van schrijven verkocht. Vorige maand rolde er zelfs slechts één exemplaar de showroom uit! Waar ligt dat aan? Tijd om de basisversie van de gefacelifte Tipo onder de loep te nemen en te kijken in hoeverre je nog waar voor je geld krijgt bij de Italianen.
Lees verder

De Dacia Jogger had ook MCV moeten heten
De nieuwe Dacia Jogger schreeuwt er wat ons betreft om dat we de eerste Logan MCV als spirituele voorganger bij de lurven en kladden nemen, vanwege de parallellen tussen de modellen. Alleen had de Jogger natuurlijk ook MCV moeten heten.
Lees verder

Audi: 'onze laatste verbrandingsmotor zal onze beste zijn'
De elektrificatie gaat in hoog tempo en vanaf 2026 zullen alle nieuws Audi's helemaal elektrisch zijn, toch zullen nog een jaar of acht, negen ICE's in het gamma zitten. Hoe blijft Audi winstgevend tijdens die transitie?
Lees verder