dinsdag 10 mei 2022

Dit lees je in AutoWeek 19

AUTOWEEK
Dit lees je in AutoWeek 19
AutoWeek 19 ligt vanaf woensdag in de winkel of valt deze week bij je in de brievenbus. Dit nummer staat bomvol tests met nieuwe SUV's, maar je treft ook zeker wat smakelijke occasions om de variatie erin te houden.
Lees verder

Renault verkoopt groot aandeel Zuid-Koreaanse tak aan Geely
Renault Group verkoopt ruim een derde van de aandelen van zijn Zuid-Koreaanse tak aan de Chinese kolos Geely Automobile Holdings. Daarmee gaat de samenwerking tussen Renault en Geely een stap verder.
Lees verder

Renault gaat voor 20 procent omzet uit mobiliteitstak Mobilize
De Renault Group verwacht in 2030 maar liefst zo'n 20 procent van zijn totale omzet uit Mobilize te halen. De mobiliteitstak zal de komende jaren flink uitbreiden om dit doel na te jagen.
Lees verder

Bentley Bentayga EWB: meer van hetzelfde
Bentley introduceert een nieuwe variant van de Bentayga. Het gaat niet om een nieuwe motorversie, maar daadwerkelijk om een nieuwe carrosserievariant. Dit is de Bentley Bentayga EWB, een extra lange Bentayga waarin vooral de achterpassagiers nog meer in de watten worden gelegd dan in het reeds bekende model.
Lees verder

Diess: 'Seat blijft gewoon bestaan ondanks focus op Cupra'
De Volkswagen Group focuste zich in recente toekomstplannen wel op Cupra, maar zweeg in alle talen over Seat. Mede daarom ging het gerucht dat Seat al met één been buiten de deur staat en gaat verdwijnen. De CEO van de VW Group, Herbert Diess, geeft nu duidelijkheid.
Lees verder