Doorgaan naar hoofdcontent

Drukker op de weg, maar nog iets rustiger dan vlak voor corona

AUTOWEEK
Drukker op de weg, maar nog iets rustiger dan vlak voor corona

Je hebt vast al gemerkt dat het inmiddels weer 'ouderwets druk' is op de weg. De filezwaarte is inderdaad bijna op het niveau van vlak voor corona, maar toch is het nog steeds ietsje rustiger dan in 2019.

Lees verder

Mercedes-AMG Vision AMG: vooruitblik op elektro-sporter

Mercedes-AMG heeft iets bijzonders voor ons in het vat zitten deze week. Het trekt donderdag namelijk het doek van een volledig elektrische conceptauto, die het Vision AMG doopt.

Lees verder

Fiat Tipo Hybrid - Eerste rijtest

De huidige Fiat Tipo is altijd een lastig geval geweest in Nederland. Zeven jaar na de introductie maken we echter kennis met een Hybrid-variant, die dankzij elektrokracht een vrij gunstige CO2-uitstoot heeft. Kan die het tij keren?

Lees verder

Peugeot 308 vs. Volkswagen Golf - Dubbeltest

Met alle elektrische Kia's en Volvo's in de top van de verkooplijsten lijkt het een ver verleden dat grootheden als de Volkswagen Golf en de Peugeot 308 de rangorde domineerden. Terwijl ook die modellen inmiddels aan het stekkeren zijn.

Lees verder

Opel Astra PHEV - Test

De nieuwe Astra is de eerste Opel die volledig door het nieuwe Stellantis-concern is ontwikkeld. Maar hoeveel Opel is hij nog? We gaan uitgebreid met de nieuwe plug-in op pad, die technisch vrijwel overeenkomt met de Peugeot 308.

Lees verder