woensdag 11 mei 2022

Een derde van Nederlanders ervaart 'fileschaamte'

AUTOWEEK
Een derde van Nederlanders ervaart 'fileschaamte'
Staat het schaamrood je op de kaken als je in de file staat? Fileschaamte is een ding en een derde van de Nederlanders blijkt daar last van te hebben. Dat blijkt uit door Panelwizard onder 1.097 Nederlanders in loondienst uitgevoerd onderzoek in opdracht van Acties.nl.
Lees verder

Industrie achter gestolen en omgekatte auto's in kaart gebracht
Het stelen, strippen en omkatten van auto's is een levendige 'industrie' met heuse 'fabrieken'. Een nieuw onderzoek, uitgevoerd in opdracht van het onderzoeksprogramma Politie en Wetenschap, schijnt meer licht op deze schaduwpraktijken.
Lees verder

Nu al nieuwe CEO voor Opel
Opel-topman Uwe Hochgeschurtz zetelt nog geen jaar op Opel's troon of moederbedrijf Stellantis kondigt al de komst aan van een nieuwe CEO voor het merk. Daarmee heeft Opel in zo'n vijf jaar drie verschillende CEO's gehad.
Lees verder

Toyota boekt recordwinst, voorzichtig over komend jaar
Toyota heeft zijn gebroken boekjaar afgesloten met een recordwinst, ondanks tegenslagen als het chiptekort en coronalockdowns. In het nieuwe jaar verwacht Toyota meer auto's te verkopen maar minder winst te maken.
Lees verder

'BMW werkt aan 30 procent goedkopere accu's'
BMW werkt volgens ingewijden aan accu's die fors goedkoper worden dan de huidige accu's die het in zijn EV's schroeft. De nieuwe accutechnologie wordt voor het eerst toegepast in de 'Neue Klasse'.
Lees verder