Doorgaan naar hoofdcontent

Eerste test: Mazda CX-60 PHEV (2022)

AUTOFANS
Eerste test: Mazda CX-60 PHEV (2022)
Taal Nederlands Bescheiden revolutie in de kantoren van Mazda: met de nieuwe CX-60 introduceren de Japanners niet alleen een SUV op een gloednieuw achterwielaangedreven platform, maar eveneens hun allereerste plug-inhybride ooit.
Lees verder

Maserati MC20-cabriolet heeft een naam: Cielo
Taal Nederlands Goed nieuws voor zij die een Maserati MC20 wel kunnen smaken, want binnenkort kan je van die supercar genieten onder de blote hemel. De Italianen halen er namelijk het dak vanaf, en verzonnen dan ook een toepasselijke naam voor hun open creatie: hij gaat 'Cielo' heten.
Lees verder

Officieel: Audi RS4 en RS5 voortaan scherper als Competition en Competition Plus (2022)
Taal Nederlands Audi scherpt haar RS 4 Avant en RS 5 aan met nieuwe competition packs. Die leveren betere dynamische kwaliteiten, snellere schakeltijden, een lager gewicht én een betere sound. Het vermogen van de 2.9-liter V6 voorin blijft ongewijzigd. Al kom je natuurlijk niets tekort met 450 pk.
Lees verder

Elektrische voorbode: Porsche laat 718 Cayman GT4 ePerformance los op circuit
Taal Nederlands Een elektrische Porsche moet bovenal nog steeds een Porsche blijven. Dat bewezen de ingenieurs al met de Taycan, die het elektrische segment een lesje in sportiviteit bijbracht. Binnenkort doen ze er echter nog een schepje bovenop met een échte sportwagen, en daar moet dit studiemodel een voorsmaakje van bieden.
Lees verder

Nieuwe Mercedes GLC is klaar voor geëlektrificeerd debuut
Taal Nederlands Het aftellen is gestart bij Mercedes-Benz, want over een dikke twee weken gaat het doek van de nieuwe GLC. In aanloop naar zijn onthulling tonen ze ons alvast een extreem duistere foto, maar een paar minuutjes en wat goedkope software later maken we kennis met de achtersteven van de aankomende SUV.
Lees verder