vrijdag 27 mei 2022

Eindelijk: Alfa Romeo laat Duitse merken links liggen, focust voortaan op Lexus

AUTOFANS
Eindelijk: Alfa Romeo laat Duitse merken links liggen, focust voortaan op Lexus
Taal Nederlands Alfa Romeo laat - eindelijk - haar plannen varen om Duitse premiummerken Mercedes en co te bekampen. In de plaats gaat het Italiaanse merk zich focussen op Lexus... één van de meest betrouwbare merken ter wereld. Juist ja.
Lees verder

Officieel: Alpina B3 en D3 aan de facelift (2022)
Taal Nederlands Alpina introduceert opgefriste varianten van haar B3 en D3. Die baseren zich op de eveneens opgefriste BMW 3 Reeks en pronken - in het geval van de benzinevariant - met 495 pk.
Lees verder

50 jaar BMW M volgens de redactie: het favoriete ///Model van Sven Geiregat
Taal Nederlands Feest en taart, want BMW's motorsportafdeling bestaat deze week 50 jaar. De ideale gelegenheid dus om terug te blikken op een halve eeuw geschiedenis en onze redactie hun favoriete BMW M te laten nomineren. Vandaag heeft redacteur Sven Geiregat het over de E34 BMW M5 Touring.
Lees verder

Einde in zicht: Mercedes-Benz zal manuele versnellingsbak vanaf 2023 uitfaseren
Taal Nederlands Bij Mercedes-Benz hakken ze tegenwoordig de ene na de andere knoop door. De constructeur is namelijk begonnen aan een nieuwe strategie waarin het resoluut de premiumkaart speelt, en daar moet nu ook de manuele versnellingsbak voor wijken. De pook gaat er "vanaf 2023" uit.
Lees verder

Optiefans: Dit kost de ideale Toyota Corolla Hybrid (2022)
Taal Nederlands In onze 'Optiefans'-rubriek schuimen we de optielijsten af op zoek naar de valkuilen der verraderlijke pakketten of net naar die begeerlijke basismodelletjes. Deze keer is het de beurt aan de degelijke zuinigheid zelve: een Toyota Corolla Hybrid.
Lees verder