Doorgaan naar hoofdcontent

Ferrari SF90 als krankzinnige F9XX met 1.100 pk

AUTOWEEK
Ferrari SF90 als krankzinnige F9XX met 1.100 pk

Als de berg niet naar Mohammed komt, komt Mohammed wel naar de berg. Ferrari heeft van de SF90 nog geen machtige FXX-variant zoals die van onder meer de Enzo en de LaFerrari wel bestonden en dus heeft tuner Mansory besloten om de SF90 zelf maar onder handen te nemen.

Lees verder

Nissan Sakura: elektrische stadsauto met 180 kilometer actieradius

Nissan heeft een gloednieuwe elektrische stadsauto gepresenteerd. Maak kennis met de Nissan Sakura, een even elektrisch als smalle stadsrakker met een actieradius van tot 180 kilometer.

Lees verder

De verhoogde supercar: nu wel een succes?

Lamborghini werkt hard aan een opgehoogde versie van de Huracán. De Huracán 'Sterrato', zoals de ruige supercar mogelijk gaat heten, is niet zo vernieuwend als je wellicht denkt. Sterker nog, een flink aantal conceptauto's ging hem voor. Het productiestadium haalden zij echter dikwijls niet. Komt daar binnenkort verandering in?

Lees verder

Tokyo Motor Show gaat 'Japan All-Industry Show' heten

De eerstvolgende editie van de Tokyo Motor Show krijgt een andere naam. Voortaan gaat de beurs door het leven als de 'Japan All-Industry Show'. Die naamswijziging is niet louter symbolisch van aard.

Lees verder

Renault Twingo TCe 90 Dynamique (2016)
Deze Twingo automaat een half jaar geleden gekocht. Ik had al enige ervaring met dit type Twingo, maar dan met de handgeschakelde 75 pk versie van mijn dochter. Deze heeft 90 pk en een 6-bak automaat. Dit type Twingo moet je m.i. rijden om te gaan waarderen. Vooral de wendbaarheid en de overzichtelijkheid zijn heel erg fijn. Deze is daarnaast door de automaat en de 90 pk motor ook nog eens erg fel. Deze luxere Dynamique uitvoering is ook veel stiller dan de goedkoper uitvoering die mijn docht...
Lees verder