vrijdag 27 mei 2022

Fisker belicht Pear: betaalbare elektrische cross-over

AUTOWEEK
Fisker belicht Pear: betaalbare elektrische cross-over
Fisker werkt hard aan de ontwikkeling van de Pear, een betaalbare elektrische cross-over die omgerekend minder dan €29.000 moet gaan kosten. Eerder deelde Fisker van die auto wat meer abstracte afbeeldingen, maar met de laatste teaser wordt het uiterlijk van de Pear al een stuk concreter.
Lees verder

'Buitenlandse merken verliezen terrein in China'
Terwijl het aandeel van de EV ook in China blijft groeien, neemt dat van buitenlandse merken er juist af. Juist als het gaat om elektrische aandrijflijnen en technologie lijken de Chinese merken de strijd te winnen, stelt Reuters.
Lees verder

MG TC Midget (1948) - In het Wild
Een klassieke auto in topstaat tref je doorgaans alleen aan op concoursen of bij speciaal georganiseerde toerritten. Zomaar op straat eentje tegen komen blijft een zeldzaamheid, zeker in een stadscentrum. De eigenaar van deze MG TC Midget zette zijn auto echter gewoon langs de straatkant in hartje Zwolle!
Lees verder

Mercedes-Benz wijst handbak vanaf volgend jaar de deur
Vanaf volgend jaar is het over en uit voor de handbak bij Mercedes-Benz. Dat zegt een woordvoerder van het merk tegenover het Duitse Automobilwoche. De uitfasering van de handbak vindt vanaf dat moment geleidelijk aan plaats, al moet je bij Mercedes-Benz nu al goed zoeken naar modellen met een handbak.
Lees verder

Kia Niro-voorbodes kregen steevast vleugeldeuren mee
Als Kia een concept-car presenteert met vleugeldeuren, moet je opletten. Dan kan het namelijk zomaar zijn dat er even later een nieuwe Niro wordt gepresenteerd, zoals dat bij de gevleugelde voorbodes van 2013 en 2019 ook het geval was.
Lees verder