vrijdag 6 mei 2022

Fisker Project Ronin blijkt vierdeurs cabriolet

AUTOWEEK
Fisker Project Ronin blijkt vierdeurs cabriolet
Fisker gaf onlangs een eerste afbeelding vrij van de Project Ronin, een nieuwe vierdeurs GT die in 2024 op de markt moet verschijnen. De Project Ronin blijkt een grote verrassing met zich mee te dragen: het dak kan eraf!
Lees verder

Volvo V40 - Facelift Friday
De V40 mag gerust een succesnummer genoemd worden voor Volvo. Een opvolger kwam er alleen nooit, in plaats daarvan steelt de XC40 nu de show bij Volvo. Toch zijn we de V40 allerminst vergeten en staat hij nu in de spotlights bij 'Facelift Friday'. In 2016 kreeg het model namelijk een facelift waarbij voornamelijk de koplampen op de schop gingen.
Lees verder

Deze 5 elektrische stationwagens komen eraan
Opvallend fenomeen: door de opkomst van de SUV en de cross-over lijkt uitgerekend de praktische stationwagen een soort liefhebbers-product te worden. Elektrische stationwagens zijn gezien de heersende trend al helemaal geen vanzelfsprekendheid meer, maar toch zijn er een paar op komst. We lichten er vijf uit.
Lees verder

Volkswagen ID3 GTX komt met update ID3 in 2023
De Volkswagen ID3 GTX, ofwel de sportieve topversie van de ID3, komt in 2023. De introductie van het model valt dan samen met de facelift van de ID3.
Lees verder

Weblog: Weblog: enig begrip voor de 'laadpaalklever'
Eerst even dit: zelf probeer ik een elektrische auto of PHEV na het opladen altijd zo snel mogelijk te verwijderen. Testauto's laad ik doorgaans aan een openbare laadpaal verderop in de wijk. Als ik ze daar in de avond parkeer, loop ik er 's morgens meteen even heen om plaats te maken. Ik houd me dus keurig aan de geldende etiquette, maar... ik ben iemand die beroepshalve en hobbymatig bezig is met auto's. Ik denk daar dus over na, omdat auto's mij interesseren en een grote rol spelen in mijn ...
Lees verder