woensdag 25 mei 2022

Het nieuws van 30 jaar geleden - Uit de Oude Doos

AUTOWEEK
Het nieuws van 30 jaar geleden - Uit de Oude Doos
Normaal blikken we in 'Uit de Oude Doos' terug op een rijtest of één bijzonder verhaal uit de AutoWeek van 30 jaar geleden, vandaag pakken we de nieuwspagina's er eens bij.
Lees verder

BMW niet terug naar Formule 1: 'Willen sneller elektrificeren'
Met de recente stap van Audi en Porsche naar de Formule 1 en Mercedes-AMG die daar al een tijdje meedraait, rijst de vraag: plant BMW een terugkeer naar de koningsklasse van de autosport? Neen, zo luidt het antwoord van BMW M-baas Frank van Meel. In München legt men de focus de komende jaren ergens anders.
Lees verder

Vinfast verplaatst officieel hoofdkantoor naar Singapore
De Vietnamese autobouwer Vinfast verplaatst zijn juridische en wettelijke hoofdkantoor naar Singapore. Naar eigen zeggen wordt dat vooral gedaan om investeerders meer vertrouwen in de zaak te geven.
Lees verder

Waarom is de SUV zo populair?
Maar liefst zeven auto's uit de lease top 10 van zakenauto's tussen de €25.000 en €50.000 is een SUV. De Kia Niro reed afgelopen half jaar zelfs 3.135 keer de showroom uit. Een sports utility vehicle is enorm populair. Maar wat is hier de reden van? We zochten het voor je uit.
Lees verder

Test: Toyota GR86
Met een krachtigere motor en stijvere koets is de Toyota GR86 net even een tandje serieuzer geworden dan zijn voorganger. Gelukkig gaat dat niet ten koste van zijn speelse karakter; hij biedt domweg nóg meer rijplezier.
Lees verder