Doorgaan naar hoofdcontent

Honda Accord 2.2i-CTDi Executive (2006)

AUTOWEEK
Honda Accord 2.2i-CTDi Executive (2006)
Tsja, een Honda Accord van de 7e generatie (als ik mij niet vergis)... Hoe vaak zie je die? Werkende bij een Honda dealer zie ik ze zelf best vaak, maar nooit heb ik er een gekocht. Tot nu! Op het eerste oog is het een auto met een inwisselbaar uiterlijk; saai heb ik meerdere keren gehoord. Zelf vind ik het een auto met strakke lijnen en hoe meer ik kijk, hoe mooier ik 'm vind. De kleur is weliswaar niet mijn favoriet, maar het staat mij ook niet tegen. Rijdende in een Peugeot 1007 en werken...
Lees verder

Renault Twingo 1.2 16V ECO2 Authentique (2011)
De Twingo is de opvolger voor een Aygo die helaas total loss was gereden op een parkeerplaats. Dat soort zaken gebeuren natuurlijk altijd net nadat je de bulk van je spaargeld hebt uitgegeven aan andere nuttige noodzakelijke zaken dus het budget was beperkt. De Twingo was verre van mijn ideaal maar beggars can't be choosers en het zou maar een tussenoplossing zijn. Inmiddels delen we al zeven jaar lief en leed met elkaar dus tijd voor een review. Interieur Als je dacht dat de Aygo voornamel...
Lees verder

Achteruitkijkspiegel - 'Ik had gedacht dat alle RAM-rijders Tesla Cybertruck zouden nemen'

Vanuit de vernieuwde Volkswagen Polo GTI die 'maar' 207 pk heeft ondanks zijn 2.0 TSI-motor bespreken Nic de Boer en Stéphan Vermeulen het autonieuws van de afgelopen week. Opvallende berichten uit Frankrijk, bij Renault keert de naam Scénic terug. Maar da's geen Scénic zoals we die van 1996 tot 2022 gekend hebben. Waarom dan toch die zo aan mpv's gerelateerde naam? Nic betreurt het dat de Tesla Cybertruck voorlopig niet naar Nederland zal komen. Hij zag al die RAM-rijders al overstappen in d...

Lees verder

Land Rover Discovery – Back to Basics

Je zou het bijna vergeten met al dat Range Rover- en Defender-geweld, maar Land Rover biedt ook nog steeds een Discovery aan. Voor nog geen 114 mille is dit exemplaar van jou.

Lees verder

Renault Arkana E-Tech Hybrid 145 R.S. Line (2022)
Ik ga deze review uiteraard regelmatig updaten. Gisteren bericht gehad van de dealer dat hij binnen is. Besteld in oktober 2021, voorziene levering in februari, actuele levering gisteren dus. Ook idd te wijten aan chip tekorten. De scores zijn nog fictief. Alleen op basis van de proefrit vorig jaar. Auto kan ik waarschijnlijk volgend weekend of week erna ophalen. Moet ook nog trekhaak onder. Dus ben zeer benieuwd. Ga vandaag alvast ff kijken. Wordt dus vervolgd.
Lees verder