woensdag 25 mei 2022

IJs en sneeuw trotseren met volledig elektrisch vermogen: laatste wintertests met de nieuwe BMW iX1.

BMW GROUP
IJs en sneeuw trotseren met volledig elektrisch vermogen: laatste wintertests met de nieuwe BMW iX1.
De komende modelgeneratie van de BMW X1 compacte Sports Activity Vehicle (SAV) zal ook worden aangeboden met de vijfde generatie BMW eDrive technologie voor lokaal emissievrij rijplezier. Succesvolle afronding van de dynamische rijtests in het wintertestcentrum van de BMW Group in Arjeplog, Noord-Zweden. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder

"BMW Group Fellowships for Ukraine"
De BMW Group en ESMT Berlin bieden gezamenlijke beurzen aan voor vrouwelijke studenten die Oekraïne zijn ontvlucht. Bijgaand het Engelstalige persbericht.
Lees verder

De nieuwe BMW M4 CSL.
Ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan presenteert BMW M GmbH een speciale editie van een van de succesvolle high performance modellen. Dat is de nieuwe BMW M4 CSL, die zijn genen deelt met de race-uitvoering BMW M4 GT3.
Lees verder

50 jaar BMW M. Speciale uitvoeringen van BMW M3 en BMW M4 markeren het jubileum van BMW M.
Om de start van het zesde decennium van zijn bestaan te vieren, introduceert BMW M GmbH exclusieve jubileummodellen, gebaseerd op zijn supersportieve auto's in de premium middenklasse. Dit zijn speciale, beperkt leverbare uitvoeringen met unieke designdetails en een marktspecifieke uitrusting.
Lees verder

De Edition ColorVision voor de BMW 1 Serie en BMW 2 Serie Gran Coupé.
Exclusieve ontwerp- en uitrustingsfunctionaliteiten benadrukken het stijlvolle en levendige karakter van de premium compacte modellen. Gebaseerd op M Sport specificatie; hoogwaardige metallic lakafwerkingen en tweekleurige lederen bekleding varianten inbegrepen. De verkoop begint in juli 2022. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder