Doorgaan naar hoofdcontent

Ineos Grenadier nu te bestellen

AUTOWEEK
Ineos Grenadier nu te bestellen

Ineos heeft de Nederlandse prijzen van de Grenadier vrijgegeven. De robuuste offroader volgens de filosofie van de vorige generatie Land Rover Defender wordt leverbaar als Station Wagon en als Utility Wagon. Beide smaken zijn te krijgen met 3.0 zescilinder benzine- en dieselmotoren van BMW.

Lees verder

Europese autoverkopen in april bar slecht

In de Europese Unie zijn in april bijna 21 procent minder auto's verkocht dan in diezelfde maand vorig jaar. Dat blijkt uit cijfers die brancheorganisatie European Automobile Manufacturers' Association (ACEA) vrijgeeft.

Lees verder

Land Rover 130: 5,10 meter lange Defender met plek voor acht

Land Rover komt op 31 mei met een nieuwe carrosserievariant van de Defender. De korte driedeurs Defender 90 en de reguliere vijfdeurs Defender 110 krijgen dan gezelschap van de extra lange Defender 130.

Lees verder

Honda Prologue: nieuwe elektrische SUV

Honda geeft een eerste afbeelding vrij van de Prologue, een splinternieuwe elektrische SUV die voor 2024 op de rol staat. De Prologue is vooral op technisch vlak een bijzonder model. Onder zijn verpakking om je namelijk techniek van General Motors tegen.

Lees verder

Porsche Taycan Turbo S volgens Mercedes-tuner Brabus

Brabus is vooral bekend als tuner die maar wat graag modellen van Mercedes-Benz injecteert met heftige vermogens. Ditmaal laat het Duitse bedrijf zich van een heel andere kant zien. Brabus heeft naar eigen zeggen namelijk de Porsche Taycan Turbo S 'verfijnd'.

Lees verder