woensdag 11 mei 2022

Insta-teaser: Mercedes-AMG designbaas plaagt met elektrische supercar

AUTOFANS
Insta-teaser: Mercedes-AMG designbaas plaagt met elektrische supercar
Taal Nederlands Een AMG-supercar zonder 4.0-liter V8 in het vooronder; we kunnen het ons niet voorstellen. Volgende week moet daar echter verandering in komen, want dan zou Mercedes-AMG met het concept van een zuiver elektrische supercar naar buiten komen. Hun Chief Design Officer biedt alvast een voorsmaakje op zijn 'gram…
Lees verder

Honda's nieuwe hybride-SUV heeft een naam: ZR-V
Taal Nederlands Honda voegt binnenkort een derde SUV aan zijn gamma toe, en die komt ook naar Belgiƫ. De nieuwkomer wordt een heuse wereldauto, die zich waarschijnlijk enkel qua naam zal onderscheiden per markt. Die naam wordt bij ons 'ZR-V', en de SUV wordt zoals verwacht aangedreven door hybridekracht.
Lees verder

Officieel: Bentley Bentayga EWB breidt het gamma uit… in de lengte (2022)
Taal Nederlands Bentley heeft zijn naar eigen zeggen langverwachte topmodel onthuld. Tegen onze verwachtingen in wordt dat geen gloednieuwe auto, maar wel een verlengde versie van de Bentayga. Die 'Extended Wheel Base'-versie belooft echter wel ongeĆ«venaard comfort te bieden — vooral achterin dan.
Lees verder

Officieel: nieuwe Range Rover Sport verschijnt ten tonele met stuntklim (2022)
Taal Nederlands Land Rover heeft zijn nieuwe Range Rover Sport onthuld, en dat doen ze naar goede gewoonte met het nodige stuntwerk. Deze keer stond een 193 meter hoge dam op het programma, die bedwongen werd door de versie met V8. Daarnaast krijgt de nieuwe Sport ook zescilinders en een plug-inhybride variant.
Lees verder

Size matters: BMW M2 pronkt met zijn spoiler op sociale media
Taal Nederlands Hoort toe, BMW M-fanaten, want de broekzak-M komt stilaan onze richting uit. Dat krijgen we nu ook officieel te horen van de Beiers zelve, of dat lezen we tenminste op hun Instagram-profiel. Daar laten ze de M2 nu zien met een stoer spoilertje op zijn klep.
Lees verder