Doorgaan naar hoofdcontent

Kia werkt samen met The Ocean Cleanup

AUTOZINE
Kia werkt samen met The Ocean Cleanup
Kia en The Ocean Cleanup zijn een samenwerking aangegaan om plasticvervuiling in oceanen ?n in s werelds belangrijkste waterwegen te bestrijden. Het nieuwe partnership is voor Kia een onderdeel van de transitie naar een wereldwijde aanbieder van duurzame mobiliteitsoplossingen, met als doel om tegen 2045 CO2-neutraal te zijn.
Lees verder

Mercedes-AMG vernieuwt C43 2022
De Mercedes-AMG C43 is vernieuwd voor modeljaar 2022. Zowel de sedan als de Estate zijn voorzien van technologie die is afgeleid van de Formule 1. Na zijn wereldpremi?re in de Mercedes-AMG SL43 wordt de 2,0 liter AMG- viercilindermotor, met elektrische uitlaatgasturbo, nu ook in de C-Klasse toegepast. De nieuwe vorm van turbolading belooft een bijzonder spontane respons over het hele toerentalbereik en zorgt zo voor een dynamischere rijervaring. De turbo wordt vvia het 48V-boordysteem, dat ook de riemaangedreven startgenerator voedt.
Lees verder

Dacia bouwt 10 miljoenste auto
In de fabriek van Mioveni (Roemeni?), poseert een Duster Extreme Urban Grey die net van de band is gerold, voor een bijzonder symbolische foto. Het gaat namelijk om de 10 miljoenste Dacia die sinds het ontstaan van het merk werd gebouwd.
Lees verder

Ford verhoogt trekgewicht Mustang Mach-E
Ford heeft het geremd trekgewicht van de Mustang Mach-E met Extended Range-batterij (98 kWh) verhoogd tot 1.000 kg. Dit geldt zowel voor de versie met achterwielaandrijving als vierwielaandrijving. Met het verhoogde trekgewicht is de Mustang Mach-E geschikt om bijvoorbeeld een middelgrote polyesterboot op een aanhanger te trekken.
Lees verder

Red Dot Award voor Skoda Fabia 2022
De Skoda FABIA heeft voor de derde keer een Red Dot Award gewonnen. De internationale jury was onder de indruk van het design, de ruimtelijkheid en het evenwichtige totaalpakket van de FABIA. Skoda heeft de designprijs inmiddels 17 keer in de wacht gesleept.
Lees verder