Doorgaan naar hoofdcontent

Kia XCeed - Back to Basics

AUTOWEEK
Kia XCeed - Back to Basics
Het ruiger ogende broertje van de Kia Ceed, de XCeed, is sinds 2019 op de markt. Toch lukte het de cross-over tot op heden niet om een plekje te bemachtigen in deze rubriek. Tijd om daar verandering in te brengen en te bekijken wat de XCeed biedt voor zijn basisprijs van ruim 28 mille.
Lees verder

Kia EV6 GT bijna net zo snel als Model 3 Performance maar goedkoper
Met de EV6 GT is Kia een van de weinige merken die Tesla op het gebied van snelheid een passend antwoord geeft. De snelste Kia ooit heeft maar liefst 585 pk en maakt in de praktijk indruk, zelfs vanaf de passagiersstoel.
Lees verder

Is VinFast een automerk om in de gaten te houden?
Vinfast is een nieuw automerk dat als een duveltje uit een doosje komt. We gingen naar Vietnam om kennis te maken met Vinfast dat ook naar Europa komt.
Lees verder

Drie keer Porsche 911 Turbo: wat is de lekkerste luchtgekoelde versie?
De Porsche 911 is een waar sportwagenicoon en de droom van veel mannen. De Turbo doet daar nog eens een schepje bovenop. Om te kijken wat nu de ultieme klassieke Turbo is, hebben de collega's van AutoBild Klassik drie pareltjes verzameld, de 930 Turbo, de 964 Turbo en de 993 Turbo. De drie luchtgekoelde kanonnen, en dan ook nog in speciale varianten.
Lees verder

Zo ziet Fords elektrische toekomst eruit - Vooruitblik
Nog acht jaar en dan verkoopt Ford in Europa geen enkele nieuwe personenauto met een verbrandingsmotor. Daarvoor moet het EV-aanbod flink groeien, de Mustang Mach-E staat er nu immers alleen voor. Niet lang meer, want tot aan 2024 komen er drie elektrische hoogpotige Fords bij.
Lees verder