maandag 23 mei 2022

Kijk mee hoe M4 CSL Nürburgringrecord voor productie-BMW’s breekt

AUTOFANS
Kijk mee hoe M4 CSL Nürburgringrecord voor productie-BMW's breekt
Taal Nederlands Eerder vandaag liet BMW een nieuwe versie van zijn M4 zien, die de historische CSL-naam nieuw leven in blaast. Dat deze krachtpatser echter meer is dan gewoon een sprekend naamplaatje, bewijst zijn rondetijd op de Nürburgring. Daar blijkt hij zowaar de snelste straatlegale BMW aller tijden te zijn.
Lees verder

Lancia lééft: drie nieuwe modellen vanaf 2024
Taal Nederlands Onze jaren van gissen en vissen zijn voorbij: Lancia heeft zijn concrete toekomstplannen voorgesteld. Die bevestigen heel wat van de vermoedens die zich in de tussentijd al gevormd hadden, maar dat maakt ons er niet minder gelukkig om: vanaf 2024 rijden er terug nieuwe Lancii rond!
Lees verder

Vergeet die Ferrari's: de duurste auto ter wereld is een Mercedes
Taal Nederlands De decadentie in de autosector heeft zijn nieuwe hoogtepunt gevonden, en dat neemt de vorm aan van een oude Mercedes. Een welgestelde verzamelaar had namelijk een recordbrekende 135 miljoen euro voor de klassieker over. Deze 300 SLR Uhlenhaut Coupé is dan ook niet zomaar een Mercedes…
Lees verder

Droom mee: Rolls-Royce laat Boat Tail nummer twee van drie zien (2022)
Taal Nederlands Een Rolls-Royce is op zich al onbereikbaar genoeg, maar alles heeft zijn overtreffende trap nodig. Bij de Britten komt die in de vorm van de Boat Tail, een op maat gemaakt model met de karakteristieken van een luxejacht. Slechts drie worden er ooit gemaakt, en dit is nummertje twee.
Lees verder

Gek of geniaal: Skoda Afriq is rallywagen die water produceert
Taal Nederlands Er zijn nog meer dan genoeg innovatieve ideeën in de autosector, vooral wanneer je bij de Skoda Academy gaat aankloppen. Die uitverkoren studenten krijgen namelijk jaarlijks de kans om hun kijk op de auto van de toekomst uit te werken. Deze keer helpen ze watertekort de wereld uit met een dosis rallyplezier.
Lees verder