Doorgaan naar hoofdcontent

Land Rover onthult Defender 130 met acht zitplaatsen deze maand

AUTOFANS
Land Rover onthult Defender 130 met acht zitplaatsen deze maand
Taal Nederlands Je had het misschien niet meteen aan de teaserfoto gezien, maar de Defender wordt alweer een beetje langer. Land Rover voegt binnenkort namelijk een versie met — hou je vast — acht zitplaatsen toe aan het gamma. Hoe dat offroad-busje eruit komt te zien, leren we nog voor het einde van deze maand.
Lees verder

Lexus plaagt met half gesloten grille voor nieuwe RX
Taal Nederlands Lexus' grootste SUV steekt binnenkort nog eens helemaal in het nieuw. Als we deze eerste teaserafbeelding mogen geloven, gaat het design daarbij weer wat dichter bij kleine broertje NX aanleunen. Voor de aandrijflijnen verwachten we trouwens hetzelfde, want wat is een grote SUV tegenwoordig zonder stekker?
Lees verder

Niet Tesla-rijders kunnen nu ook in België aan de Tesla Supercharger
Taal Nederlands We spreken er al even over, maar nu is het toch gebeurd: Tesla heeft zijn Belgische Supercharger-netwerk opengesteld voor iedere auto met een stekkerpoort. Die plotse gastvrijheid maakt deel uit van een internationaal pilootproject dat al even aan de gang is, en België is slechts één van de acht deelnemende landen.
Lees verder

BIV voor nieuwe auto vaak goedkoper
Taal Nederlands "Minder belastingen", het zijn twee woorden die je niet vaak bij elkaar ziet. Toch betaalden eigenaars van een nieuwe wagen in 2021 opmerkelijk minder voor hun belasting op inverkeerstelling (BIV). Met dank aan zuinigere motoren (lees: minder CO2-uitstoot) en een aangepaste wetgeving. Al hangt er wel een "maar" aan vast.
Lees verder

Pagani C10: opvolger Huayra trappelt in de coulissen.
Taal Nederlands Pagani trekt in september het doek van de C10, de spirituele opvolger van de Huayra. Een supercar die meer vermogen uit zijn 6-liter V12 puurt én minder gewicht hoeft mee te zeulen. Kijk, zo zien we onze exoten graag.
Lees verder