maandag 9 mei 2022

Langdurige verkeershinder op A12: tot in 2024 werk aan Galecopperbrug

AUTOWEEK
Langdurige verkeershinder op A12: tot in 2024 werk aan Galecopperbrug
Verkeer tussen Arnhem en Utrecht moet rekening houden met langdurige hinder op de Galecopperbrug (A12) bij Utrecht. Die ondergaat vanaf juni een grootschalige renovatie, die tot diep in 2024 duurt.
Lees verder

BMW's schaalbare EV-platform debuteert bij elektrische '3-serie'
BMW zet nu nog vooral in op 'The Power of Choice', waarbij van één model zowel elektrisch als conventioneel aangedreven versies verschijnen. Daar stapt het in 2025 iets van af, met een EV-platform waarover men spreek met de term 'Neue Klasse'. Een auto in het middensegment bijt het spits af.
Lees verder

Elektrische Subaru Solterra: vanaf ruim 56 mille
Subaru heeft de Nederlandse prijzen vrijgegeven van de elektrische Solterra, het zustermodel van de Toyota bZ4X. De vanafprijs van de Subaru Solterra ligt met ruim 56 mille behoorlijk boven die van de Toyota bZ4X die nog geen €49.000 kost. Dat heeft een goede reden.
Lees verder

Verstappen kritisch ondanks winst: 'te veel problemen'
Max Verstappen heeft voor de tweede keer op rij een Grand Prix gewonnen, maar problemen bij Red Bull overschaduwen de feestvreugde enigszins. De titelverdediger waarschuwt dat het team stabieler moet gaan presteren.
Lees verder

Toyota bZ SDN: vanuit alle hoeken
Toyota sloot 2021 af door een arsenaal aan splinternieuwe studiemodellen te tonen. Daar zat onder meer een vooruitblik tussen op een volledig elektrische sedan, een auto waar Toyota helaas weinig beeldmateriaal van vrijgaf. AutoWeek kan je die bZ SDN op patentbeeld vanuit alle hoeken laten zien.
Lees verder