Doorgaan naar hoofdcontent

Lexus LS 430 (2003) - Facelift Friday

AUTOWEEK
Lexus LS 430 (2003) - Facelift Friday

De Lexus LS die tussen 2000 en 2006 in de wereldwijde showrooms stond, kunnen we onmogelijk de meest sierlijke auto uit de LS-reeks noemen. Indrukwekkend was hij echter wel, en daaraan veranderde bij de facelift van 2003 helemaal niets.

 

Lees verder

Renault Captur TCe 140 Intens (2021)
Op 30 november 2021 heb ik mij Kia optima ingeruild voor deze mooie Captur. KM stand 7076. De wagen heeft alle opties m.u.v. een schuif- kanteldak en langsdragers. De wagen is luxe, rijdt prima en gaat ook zuinig om met de brandstof (1 op 16 tot 1 op 17 / km) Bij aflevering meteen laten voorzien van een elektrische trekhaak en ook 17 inch LM velgen met winterbanden laten leveren. Echter op 8 januari 2022 kreeg ik 's avonds de melding "Olie Bijvullen" op het display. KM stand was 8765,. Du...
Lees verder

Eerste vrije training Barcelona: 28 rondjes voor De Vries, Verstappen achter Ferrari's

Na de eerste vrije training voor de Grand Prix van Spanje staat Ferrari er goed voor. Het team verbeterde de auto en stelde Charles Leclerc daarmee in staat om de snelste tijd te rijden. Zijn teamgenoot Carlos Sainz noteerde de tweede tijd, Max Verstappen moet vooralsnog genoegen nemen met een plek achter de Ferrari's. Nyck de Vries mocht in actie komen voor Williams en zette 28 ronden op zijn naam.

Lees verder

FIA spreekt Aston Martin vrij van kopiëren Red Bull

Het was een verdachte situatie bij het team van Aston Martin in de Formule 1. Na het doorvoeren van updates leken de sidepods van de AMR22 opeens wel héél erg op die van de RB18, de auto van Red Bull Racing. Toch oordeelt de FIA dat er geen sprake is van kopieergedrag.

Lees verder

Fiat Ritmo 65 CL (1980)
Wat was ik trots in 1987. Voor het eerst met een eigen auto op vakantie helemaal naar Oostenrijk. En dat in een Fiat Ritmo 65CL. Een auto waar je vandaag de dag amper mee buiten de provinciegrenzen zou durven komen. Want hoe leuk de Ritmo ook was met z'n eigenwijze rare koplampen die meer op 2 ogen leken dan de broodnodige lichtdragers, de hippe wielen, het bleek in de praktijk een onbetrouwbare Italiaan. De reis via de Duitse autobanen was voor een jonge gast van amper 20, die voor het eerst...
Lees verder