Doorgaan naar hoofdcontent

Mercedes-AMG E 63 S zwaait af als Final Edition

AUTOWEEK
Mercedes-AMG E 63 S zwaait af als Final Edition
Mercedes-Benz werkt hard aan een volledig nieuwe generatie van de E-klasse en dat betekent dat het inmiddels is begonnen met het afbouwen van het leveringsgamma. Met een gelimiteerde Final Edition luidt de fabrikant het einde in voor de Mercedes-AMG E 63 S 4Matic, de krachtigste AMG-versie.
Lees verder

Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé 63 S is terug!
Mercedes-Benz zet de AMG GT 4-Door 63 S 4Matic+ terug op de Nederlandse prijslijst. Inderdaad, de heftige AMG-smaak zónder E Performance-toevoeging die minder vermogen levert maar een hogere vanafprijs heeft. Opmerkelijk.
Lees verder

Jos Verstappen teleurgesteld in Red Bull na GP van Monaco
Hoewel Max Verstappen afgelopen zondag in Monaco op het podium eindigde, had er volgens vader Jos Verstappen meer in gezeten. Hij is teleurgesteld met de derde plek en vindt dat Red Bull andere keuzes had moeten maken.
Lees verder

Accijnsverlaging bijna tenietgedaan: benzineprijs richting record
De accijnsverlaging is alweer bijna tenietgedaan, want de benzineprijs is hard op weg naar een nieuw record. De onzekerheid rond de gevolgen van een boycot op Russische olie speelt hierin een belangrijke rol. De prijs voor een liter benzine stijgt nu met meerdere centen per dag.
Lees verder

Sergio Pérez blijft tot en met 2024 teamgenoot van Verstappen
Sergio Pérez heeft bijgetekend bij Red Bull Racing. De Mexicaan verlengt zijn contract bij de renstal met twee jaar en blijft dus zeker tot en met 2024 teamgenoot van Max Verstappen. Pérez liet zich in Monaco al ontglippen dat hij getekend had.
Lees verder