dinsdag 10 mei 2022

Mercedes-AMG kondigt elektrische concept-car aan

AUTOWEEK
Mercedes-AMG kondigt elektrische concept-car aan
Elektrische aandrijflijnen gaan prima samen met het AMG-label. Dat hebben de heren en dames in Affalterbach al bewezen met de AMG-smaken van de Mercedes-Benz EQE en EQS, maar er blijkt zelfs ruimte voor een volledig losstaand elektrische supersporter. Niemand minder dan het hoofd van de designafdeling van Mercedes-Benz kondigt namelijk de komst aan van een supercar van AMG.
Lees verder

Elektrische BMW iX1: tot 438 kilometer actieradius
BMW vuurt het ene na het andere nieuwe model op autoland af. Kort geleden introduceerde BMW de nieuwe 7-serie, het merk komt binnenkort met een M3 Touring en trekt binnenkort het doek van de volledig nieuwe X1. Die X1 krijgt voor het eerst ook een volledig elektrische versie: de iX1. Het is die iX1 waar BMW nu een uitgebreide fotoreeks én nieuwe informatie over vrijgeeft.
Lees verder

Prijzen elektrische VinFast VF8 en VF9
Het Vietnamese VinFast heeft grote ambities om de internationale automarkt te veroveren. Het merk pakt in hoog tempo door en geeft vandaag alle technische specificaties én de Nederlandse prijzen van de volledig elektrische VF 8 en VF 9 vrij.
Lees verder

Lucid Air: ook als 1.126 pk sterke topversie naar Nederland
Lucid Motors verkoopt zijn veelbesproken Air al in de Verenigde Staten, maar de jonge fabrikant heeft ook plannen om zijn elektrische topsedan naar Europa te halen. De Lucid Air komt ook naar ons deel van de wereld en het merk geeft nu meer details vrij over zijn Europese expansiedrift.
Lees verder

Honda ZR-V is nieuwe hybride SUV voor Nederland
Honda heeft een modelnaam gehangen aan de splinternieuwe SUV die het volgend jaar in Nederland op de markt komt. Het gaat om een hybride SUV-achtige die een stapje boven de HR-V, maar onder de CR-V een plek krijgt in de Honda-hiërarchie.
Lees verder