vrijdag 27 mei 2022

Mercedes-Benz GLK - Facelift Friday

AUTOWEEK
Mercedes-Benz GLK - Facelift Friday
De Mercedes-Benz GLK was in 2008 de eerste enigszins compacte SUV van Mercedes-Benz. Hij viel op met een zeer vierkante koets, die in 2012 aan de voorzijde iets werd afgerond.
Lees verder

Alfa Romeo Tonale: vanaf €42.000
Alfa Romeo maakt de prijzen van alle momenteel leverbare uitvoeringen en motoriseringen van de Tonale bekend. De SUV is er vanaf €42.000 als 130 pk sterke mild-hybrid. De 275 pk sterke Tonale Plug-in Hybrid staat nog niet op de prijslijst.
Lees verder

Nieuwe Volkswagen Amarok laat zich zien
De tweede generatie van de Volkswagen Amarok is bijna klaar voor zijn onthulling. Volgens goed Volkswagen-gebruik krijgen we eerst nog even wat plaagplaatjes voorgeschoteld.
Lees verder

'Model Y minder onderscheidend dan andere Tesla's' - AutoWeek Podcast
Een nieuwe aflevering van onze podcast! Marco is terug van vakantie en reed met de Tesla Model Y Performance. Roy deed ook een rondje en de mannen hebben een mening. Ook was de Polo GTi te gast, een auto die bijna geen concurrenten meer heeft. Dat en meer, luisteren kan hieronder. Veel plezier!
Lees verder

De basis van autodesign met Niels van Roij - Proporties
In deze driedelige serie neemt autodesigner Niels van Roij je mee in de wereld van autodesign. Wat komt er allemaal kijken bij het ontwerpen van een nieuwe auto? In deze aflevering vertelt Niels alles over de proporties van een auto.
Lees verder