dinsdag 31 mei 2022

Mercedes: 'Onze prestaties zijn onaanvaardbaar'

AUTOWEEK
Mercedes: 'Onze prestaties zijn onaanvaardbaar'
Na de Grand Prix van Spanje was er wat reden tot optimisme bij het F1-team van Mercedes, maar dat is in Monaco weer aardig verdampt. Toto Wolff, de teambaas van Mercedes, steekt zijn frustratie niet onder stoelen of banken.
Lees verder

Gelekt: BMW X1 en iX1
Helaas voor BMW is het niet gelukt om de afbeeldingen van de nieuwe X1 onder de pet te houden. Dankzij onder meer Cochespias kunnen we je de derde generatie X1 en de iX1 geheten elektrische versie daarvan nu al vanuit alle kanten bekijken.
Lees verder

Land Rover Defender 130: extra lang, extra riant
Land Rover voegt een nieuwe variant toe aan het leveringsgamma van de Defender. De korte Defender 90 en de tot op heden langste Defender 110 krijgen deze nog langste Defender 130 boven zich.
Lees verder

Kia Sportage - Welkom duurtest
We stellen een nieuwkomer aan je voor: de Kia Sportage. Het wordt een wat anders-dan-anders-duurtest, want we zullen niet één, maar twee Sportages inzetten. Hoe zit dat?
Lees verder

Dacia Spring vs. Dacia Sandero - Duurtestreportage
Electrische auto's zijn duur, maar er zijn uitzonderingen op die regel. Zo kost een Dacia Spring Electric in aanschaf nauwelijks meer dan een Sandero. Maar hoe zit het dan met de kosten van het gebruik?
Lees verder