maandag 9 mei 2022

Mercedes verward over wisselende prestaties in Miami

AUTOWEEK
Mercedes verward over wisselende prestaties in Miami
Het Formule 1-team van Mercedes hoopte in Miami meer duidelijkheid te krijgen over de ontwikkeling van de W13. Dat lijkt nog niet helemaal te zijn gelukt. Er was eerder wat verwarring over de vorm van de auto.
Lees verder

Subaru Outback 2.5i – 2004 – 467.656 km - Klokje Rond
Ooit kocht Edwin Kroon de goedkoopste Subaru Legacy die op Markplaats stond, met het idee om de auto af te raggen tot deze zou instorten. Maar tot zijn verbazing hield de Subaru het nog drie jaar vol: het merk had er een liefhebber bij. De zoektocht naar de volgende goedkope Subaru leidde naar de Outback die hij nu zes jaar bezit; de teller wijst bijna een half miljoen aan. Gaat zijn auto de volgende apk halen?
Lees verder

Automarkt Duitsland: Fiat 500e populairste EV
In Nederland zijn in april 7,4 procent minder auto's verkocht dan in dezelfde maand vorig jaar, maar in Duitsland lieten de autoverkopen in april in grotere dip zien. Een goede aanleiding om door te nemen hoe de Duitse automarkt er in april uitzag.
Lees verder

Mercedes-AMG krijgt eigen basis voor EV's
Mercedes-AMG is sinds kort ook bekend met volledig elektrische aandrijving, maar dan gaat het om AMG-versies van auto's die ook als Mercedes-Benz worden verkocht. Er is echter ook een platform in de maak voor puur elektrische auto's die alleen als Mercedes-AMG worden verkocht.
Lees verder

Volvo 66 (1979) - In het Wild
Vandaag schotelen we je een stukje Nederlands trots voor. Nou ja, Nederlands, op het merk na wel! De Volvo 66 begon zijn leven natuurlijk als Daf 66. Dit is de eerste keer dat we de Volvo-versie in 'In het Wild' hebben.
Lees verder