donderdag 5 mei 2022

Miami Vibes: Alpine A110 krijgt speciale editie ter ere van Formule 1

AUTOFANS
Miami Vibes: Alpine A110 krijgt speciale editie ter ere van Formule 1
Taal Nederlands In aanloop naar de Formule 1-GP van Miami, die komend weekend plaatsvindt, laat Alpine een speciale editie van zijn A110 los. Die 'South Beach Colorway'-versie werd door Atelier Alpine, de personalisatieafdeling van het merk, ontworpen om aan de Amerikaanse kuststad te doen denken.
Lees verder

Batterijplezier: vijf leuke elektrische auto's voor minder dan 40.000 euro
Taal Nederlands De tijden waarin elektrische auto's per definitie weinig begeesterend rijgedrag vertoonden, liggen gelukkig al ver achter ons. Dat merken we ook in de lagere segmenten, waar zelfs relatief betaalbare EV's tegenwoordig een brede glimlach op je gezicht kunnen toveren. Hier vind je er vijf voor minder dan 40.000 euro.
Lees verder

Eerste test: Alfa Romeo Tonale (2022)
Taal Nederlands Alfa Romeo rijdt een compacte SUV voor die het premiumsegment moet uitdagen. Hij neemt de handschoenen op met een sportief chassis en zelfs hybridetechniek. Is dat genoeg om Alfa Romeo opnieuw in de spotlights te zetten?
Lees verder

BMW M4 CSL staart uit de duisternis met gele 'Angel Eyes'
Taal Nederlands De radicaalste telg van de M4-familie komt eraan: de CSL. Die krachtpatser moet zijn historische voorganger eren met extra vermogen, flink wat gewichtsbesparing en natuurlijk het nodige uiterlijke vertoon. Een voorsmaakje komt in de vorm van twee nieuwe plaagplaatjes.
Lees verder

Kia Soul facelift pakt uit met... centrale uitlaat?! (2022)
Taal Nederlands Hoewel de Soul in onze contreien tegenwoordig volstrekt elektrisch is, wordt hij op de globale markt nog aangeboden met een potige 2-liter viercilinder. Die benzine-Soul krijgt nu een facelift en die zet zijn centrale uitlaat extra in de verf. Je weet wel, zoals een Ferrari F40.
Lees verder